Bløde og slidstærke hjørnesofaer

Blandt vores mange forskellige typer sofaer, finder du selvfølgelig den klassiske hjørnesofa. Sofaen der er oplagt at placere i et hjørne, hvis du er på udkig efter et møbel med mange siddepladser. Vores hjørnesofaer lever fuldt ud op til dette formål og samtidig er de produceret i høj kvalitet og er bløde og slidstærke. Det betyder at du opnår fuld komfort, når du vælger en hjørnesofa hos os. Se vores modeller og designs her på siden og husk at tilføje et sofabord, for at skabe den perfekte indretning.

Hjørnesofaer med mange siddepladser

En hjørnesofa tilbyder mange siddepladser og er derfor oplagt i større rum, hvor mange mennesker har behov for en siddeplads. Det kan eksempelvis være i daginstitutioner, hvor der skal være plads til både børn og pædagoger. Det gode ved vores hjørnesofaer er at de både er dejlig bløde og nemme at rengøre, hvilket gør dem velegnede til dette formål. De har aftageligt betræk som kan vaskes og på den måde er det muligt at sikre et rent og sundt miljø. For at skabe endnu flere siddepladser kan du udvide med puffer, som let kan flyttes rundt og kan placeres rundt om dit sofabord ved hjørnesofaen. På den måde er du sikker på, at der altid er siddepladser nok.

Find den rigtige hjørnesofa her

Du kan nemt få indrettet fællesarealet eller receptionen med en god hjørnesofa. Tilføj brochureholdere med magasiner eller aviser, så dine besøgende er sikret underholdning mens de venter. Er du i tvivl om en hjørnesofa er fleksibel nok til dig, så tag et kig på vores modulsofaer, som gør det muligt at sammensætte din egen sofa, helt som du vil. Vi har helt sikkert en sofa der opfylder dine behov, så gå på opdagelse på vores webshop og find den model der tiltaler dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

SiddepufferModulsofaerPufferLænestoleSofaborde