3 personers sofaer

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Rummelige 3 personers sofaer

Vil du have en rummelig sofa, så kan en 3 personers sofa være et godt valg. Denne type sofa kan bruges et utal af steder, lige fra kontorlokaler og receptionsområder, til daginstitutioner og skoler. Vi har en række forskellige 3 personer sofaer at vælge imellem, så der er helt sikkert også en model som passer til dine behov. Sammensæt din sofa med en af vores sofaborde, eller lav et helt sofahjørne med en lænestol, eller en 2 personers sofa. Der er mange muligheder for at indrette, med vores store udvalg af kontormøbler.

3 personers sofaer i forskellige designs

Forskellige rum kræver forskellig indretningsstil og desuden har vi alle forskellig smag. Derfor har vi mange forskellige modeller af 3 personers sofaer, for at du har noget at vælge imellem. Vi har både moderne og mere klassiske varianter, som kommer i mange forskellige farver. Du kan vælge et mere afdæmpet look med grå eller mørke farver, eller du kan vælge en farvestrålende 3 personers sofa, for at skabe opmærksomhed og varme. I en institution vil børnene være begejstrede for sidstnævnte, mens du i en reception måske vil foretrække en mere afdæmpet farve. Her fungerer en 3 personers sofa godt sammen med receptionsdiske, så dine gæster har et sted at vente, efter de er budt velkommen. Tilføj også brochurestativer med magasiner, så dine besøgende er underholdt hvis de ankommer før tid.

Vælg din favorit 3 personers sofa

Når du vælger en af vores 3 personers sofaer, er du sikker på at få en sofa i god kvalitet, som holder længe. Det er vigtigt når sofaen skal bruges af mange forskellige mennesker, som naturligt vil slide på møblerne. Du kan sammensætte din sofa med puffer, for at skabe ekstra siddepladser. Det kan være en fordel, da puffer er fleksible og let kan flyttes rundt. Gå på opdagelse blandt alle vores 3 personers sofaer og find din favorit her på siden.