Barstole

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb barstole hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af barstole, hvor kvaliteten og holdbarhed er i højsæde. Alle stolene er skabt ud fra et nordisk, tidløst design, så de kan holde i mange år frem. Når du handler hos os, får du altid 7 års garanti og 14 dages returret, hvis produkterne ikke lever op til dine forventninger. Køb enkelt og let her på hjemmesiden eller kontakt os for rådgivning, så hjælper vi dig hele vejen.

Barstole med ryglæn for god komfort

Hvis du er i tvivl, om det er en barstol med ryglæn, du har brug for, så kommer her et par overvejelser, du kan gøre dig, inden du klikker stolen i kurven. Først og fremmest bør du vælge en barstol med ryglæn, hvis den skal bruges i længere perioder ad gangen. Det kan være med til at flere vil vælge en barstol i stedet for den klassiske stol. Det er et smart trick, hvis der ikke er meget plads i f.eks. kantinen – for ved at have høje stole, frigør det mere gulvplads og luft i resten af rummet.

Vælg mellem barstole i træ, læder, stål eller laminat

Vores barstole kommer i mange forskellige designs og materialer, så det er bare med at finde frem til din favorit. Flere af vores modeller har et stel i stål og sæde i lakeret træ, som giver et flot stilrent look. Både stel og sæde kan desuden vælges flere farver, så køkkenet, kantinen eller kontoret kan få det helt rette udtryk. Udover de mere moderne barstole, så forhandler vi også en mere retro barstol med lædersæde. Denne model er ideel til netop baren, restauranten, loungen o.l., da den er let at rengøre og ikke fylder særlig meget. Det samme gælder for vores barstole i laminat, der også gør sig godt steder, hvor der er mange mennesker.

Barstole til arbejdspladsens køkken eller kantine

En god grund til at købe barstole til et køkken eller kantine er deres pladsbesparende effekt. Med dem får du langt flere siddepladser på det samme område end ved kun have klassiske lave stole. Er I ikke klar til at gå all in på barstole, så kan de nemt kombineres med andre køkken- eller kantinestole. Et mix af lave borde med tilhørende stole og høje borde med barstole vil skabe en perfekt synergi. Samtidigt bliver lyden i rummet også fordelt mere end, hvis alt var i samme højde. Kombinér med lyddæmpende akustikplader og få for alvor en behagelig atmosfære i køkkenet eller kantinen.

Derfor skal du købe barstole hos AJ Produkter

Har du fået styr på, hvilken slags barstol du skal vælge, så er det nemt at bestille dem alle her fra hjemmesiden. Find også meget andet tilbehør som affaldssortering og serveringsvogne til kantinen i vores sortiment. Vi leverer hurtigst muligt – se hvornår forventet levering er ud fra hvert produkt. Hos AJ Produkter har vi mange produkter til både store og små virksomheder, og vi guider dig sikkert gennem hele processen. Ræk gerne ud, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til køb.