Kantinevogne til gode priser

Hos AJ Produkter har vi mange erhvervskunder og kender derfor vigtigheden af pris og kvalitet. Når man køber erhvervsinventar, er det nemlig essentielt at prisen er god og kvaliteten er i top. Det betyder nemlig man får mere brugsværdi og derved mere for pengene. Af samme årsag forhandler vi kantinevogne, som kan bruges til at øge effektiviteten i din restaurant eller kantine. Når man bruger kantinevogne, kan man lettere og hurtigere få taget af bordene. Det gør det hele hurtigere og kan betyde bedre service. Desuden betyder den hurtige oprydning og effektive arbejdsgang, at man har de bedste vilkår for at holde en god hygiejne. Ikke kun holdes kantineborde rene, men selve kantinevognene er endda nemme at rengøre. Det sker som et resultat af de glatte overflader, som nemt aftørres. Hvis du skal bruge en kantinevogn, er heldet med dig, da vi hos AJ Produkter forhandler en lang række kantinevogne til gode priser. Disse kan købes i forskellige størrelser, former, og materialer.

Store kantinevogne til professionelle

Kantinevogne har en række anvendeligheder, men er dog særligt praktiske, hvis du driver et større køkken. Her er der nemlig konstant varer, som skal ud og ind, og med en kantinevogn kan du forbedre din fødevarehåndtering og hygiejne. Hertil skal du bruge en stor kantinevogn, som kan bære en masse varer. Her på siden forhandler vi derfor kantinevogne, som kan bære op til 100 kg, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov. Dertil bruges en kantinevogn ofte samtidig med, at der er spisende på restauranten. I denne sammenhæng er det også vigtigt at vælge kantinevogne, som ser nydelige ud og passer med det resterende inventar. Så hvis du allerede har klapborde, kantineborde, eller kantinestole i metal, kan du med fordel vælge dette til din kantinevogn.

Kantinevogne i plast og metal

Vi forhandler kantinevogne i forskellige materialer, hvoraf de mest populære er metal og plast. Det er nemlig materialer, som bidrager til en bedre hygiejne, siden de er nemme at rengøre. Med det rette rengøringsudstyr rengøres bordene nemt, uden at tage skade. Vores vogne i rustfrit stål er f.eks. modstandsdygtige overfor rustdannelse. Dertil giver de forskellige materialer også mulighed for at vælge den kantinevogn, som passer bedst til dine øvrige møbler - hvad end det er skærmvæggene eller barbordene. Der er nemlig rigtig mange muligheder for at finde præcis den kantinevogn, som passer bedst til din stil.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole