Lad serveringen og oprydningen gå som smurt med en bakkevogn

Mangler du det perfekte redskab til at få serveringen i kantinen til at gå som smurt? Så har vi den helt rette løsning til jeres kantine lige her. Tag blot et kig på vores praktiske bakkevogn til 14 bakker. Det perfekte hjælpemiddel til enhver kantine, hvor medarbejderne skal tage mad i en buffet og med hen og betale til ved kassen og ned til bordet.

En bakkevogn gør servering og opvask nem og ligetil

Med en bakkevogn fra AJ Produkter er det nemt og overskueligt for medarbejderne at vælge mad i kantinen. Det eneste, de skal gøre, er at vælge det mad de gerne vil have og placere det på bakken, som de kan tage fra den praktiske bakkevogn. Når medarbejderne er færdige med at spise er det også nemt at samle skrald, servietter mm på bakken, smide skraldet ud og placere bakken tilbage på stativet. På den måde bliver det nemmere for køkkenpersonalet at gøre borde rene, og hurtigt få gjort kantinen pæn og ren uden at skulle bruge tid på at samle skrald og mad op.

Gør arbejdsdagen nemmere med en bakkevogn

Vores bakkevogn er robust og kan bruges i alle miljøer, hvor man skal servere mad. Eksempelvis i kantiner, caféer, på restauranter eller i et pizzeria, hvor man har brug for at opbevare portionsanrettet dej lige ved hånden – så man er klar til at lave sprøde pizzaer uden at skulle gå langt efter pizzadejen. To af hjulene er låsbare, hvilket gør vognen sikker at arbejde med, da du nemt kan forhindre at den ruller nogle steder. Bakkevognen leveres uden bakker, så har I ikke bakker i forvejen kan de tilkøbes her på siden.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole