Bordvogne og stolevogne til praktisk håndtering

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Bordvogne og stolevogne til erhverv

Der er et væld af situationer hvor en bord- eller stolevogn kan være et praktisk redskab. Særligt hvis man er erhvervsdrivende, og generelt ofte håndterer borde og stole. Gode eksempler herpå er hvis man er restauratør, eller administrerer arrangementer. Hvis der skal afholdes et foredrag eller andet, som kræver mange stole, kan det spare utroligt meget tid, samt formindske risikoen for skader. Med en stolevogn formindskes behovet for løft af stolene nemlig. Der er mange grunde til at købe en robust bord- eller stolevogn. Heldigvis forhandler vi hos AJ Produkter begge og endda til gode priser. Her på siden finder du vogne til både borde og stole, som passer til de flestes behov. Særligt hvis du har klapstole eller klapborde, giver det stor anvendelighed. For det ikke skal være løgn, kan disse også købes hos os, sådan at du kan klare hele indkøbet et sted. Dertil kan de også købes til særdeles fornuftige priser. Når man er erhvervsdrivende, er det essentielt at ens brugsinventar købes til de rette priser, og det forstår vi. Derfor forhandler vi bord- og stolevogne til gode priser, sådan at du kan transportere møbler uden de store omkostninger.

Stolevogne med polstring

Hvis du har nogle flotte stole, kan det være bekymrende at bruge en stolevogn. Det skyldes altså, at man ikke ønsker, at de skal tage skade. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du har tænkt denne tanke. Til det formål kan vi anbefale en stolevogn med polstring, som hjælper til at beskytte møblerne. Siden overfladen er polstret, er den blød og uden skarpe kanter, hvilket forsikrer om, at dine møbler nemt og sikkert kan transporteres. Hvis du er interesseret i en stolevogn med polstring, forhandler vi heldigvis et bredt udvalg. Dertil forhandler vi også masser andet konferenceinventar som konferencestole og konferenceborde, hvis du ikke allerede har disse.

Store stolevogne og bordvogne

Vi forhandler stolevogne og bordvogne i flere forskellige størrelser, hvor flere af dem kan håndtere mange enheder på en gang. Hvis du ønsker nemt at transportere hele 50 stole på en gang, kan du finde stolevogne med denne kapacitet. Skal du derimod transportere borde, kan du selvfølgelig ikke transportere helt så mange på samme tid, da de fylder og vejer mere. Dog kan du finde bordvogne med kapaciteter på op til 8 borde ad gangen.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole