Opbevaringskasser

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Opbevaringskasser i høj kvalitet

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af opbevaringskasser, som giver en praktisk løsning til opbevaring på kontoret, lageret eller reception. Opbevaringskasserne er i høj kvalitet, og vi garanterer 7 års garanti. Vi lover derudover hurtig levering, montering, konkurrencedygtige priser og altid 14 dages returret!

Robuste plastkasser med låg

Går du og mangler opbevaringsbokse med låg, kan vi være behjælpelige med dette. Når du skal vælge de helt rigtige plastkasser med låg, er det essentielt at vælge nogle som er robuste og holder i lang tid. Dertil kan det også være fornuftigt, at de er vandtætte, til en vis grad, i tilfælde af vandskader. Til dette formål er vores plastkasser med låg helt perfekte. De er produceret i robust plastik, hvilket samtidig betyder, at de er meget prisvenlige. Så kan du få organiseret dine lagerreoler, ting på loftet eller noget tredje til en god pris.

Opbevaringskasser til at holde styr på lageret

Et velfungerende lager har rigeligt med plads, men er samtidigt også velorganiseret. Det betyder, at det kræver mindre tid at finde de rigtige varer, og samtidig at man kan udnytte pladsen optimalt. Dog betyder pladsen intet uden den rette organisering, og her kan du med fordel bruge vores opbevaringskasser. Disse kan bruges på alle lagerreoler, måske lige på nær dækreoler. På denne måde kan du organisere småting i plastkasser, eller endda sorteringsbakker, sådan at I altid kan finde, hvad I leder efter. Vores plastkasser kan købes i mange forskellige størrelser og dimensioner. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi forhandler plastkasser til ethvert behov – også selvom du har meget store ting, der kræver sin opbevaringsplads. Vi har både plastkasser med og uden låg, så der er helt sikkert noget, der passer til dine behov. Hvis du har lagerreoler, som går hele vejen til loftet, kan vi også varmt anbefale vores stiger eller måske en elefantfod. Med en elefantfod kan man nemt tilgå selv de øverste hylder – og derved nedsætte risikoen for skader.

Opbevaringskasser til værksted

På værkstedet er det vigtigt at være velorganiseret. Når det handler om værksteder, har man nemlig altid en masse småting og dimser liggende. Dertil har man ofte også mange forskellige udgaver af ting som søm og skruer. Disse bør være organiseret, så man effektivt kan finde præcis den skrue, man har behov for. Til dette formål kan det være fornuftigt med en kassereol eller et kasseskab. Med disse reoler kan man nemlig organisere sine dimser og hurtigt danne sig et overblik. Disse kan købes i mange størrelser og med forskellige opbevaringskasser. Nogle helt små og andre meget store. Hvis du allerede har en kassereol, men stadig ikke føler, at det er nok, kan du tage et kig på vores plastkasser og sorteringsbakker. Med disse kan du nemt opbevare diverse dimser og håndværktøj, uden at skulle købe helt nye lagerreoler.

Derfor skal du købe opbevaringskasser hos AJ Produkter

Hver arbejdsplads har brug for passende opbevaringsløsninger, der kan holde arbejdsmiljøet fri for rod og reducere risikoen for ulykker. Hos os leverer vi derfor en bred vifte af plastkasser til mange forskellige behov. Alle vores plastkasser med låg er ideelle til brug i kontorer, lagerhuse, værksteder, køkkener og andre krævende miljøer. Vi tilbyder opbevaringskasser i forskellige størrelser og farver. Når du køber opbevaringskasser hos AJ Produkter, får du altid kompetent vejledning og hurtig levering. Vi kan vores kram og står klar til at hjælpe dig. Hos os har vi ingen kø eller missede opkald.