Opbevaringskasser og plastkasser med låg

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Robuste opbevaringskasser

Går du og mangler opbevaringskasser, kan vi være behjælpelige med dette. Når du skal vælge de helt rigtige opbevaringskasser, er det essentielt at vælge nogle som er robuste og holder i lang tid. Dertil kan det også være fornuftigt, at de er vandtætte, til en vis grad, i tilfælde af vandskader. Til dette formål er vores plastkasser med låg helt perfekte. De er produceret i robust plastik, hvilket samtidig betyder at de er meget prisvenlige. Så kan du få organiseret dine lagerreoler og påbygningssektioner til en god pris.

Opbevaringskasser til lager

Et velfungerende lager har rigeligt med plads, men er samtidigt velorganiseret. Det betyder at det kræver mindre tid at finde de rigtige varer, og samtidig at man kan udnytte pladsen optimalt. Dog betyder pladsen intet uden den rette organisering, og her kan du med fordel bruge vores opbevaringskasser. Disse kan bruges på alle lagerreoler, måske lige på nær dækreoler. På denne måde kan du organisere småting i plastkasser, eller endda sorteringsbakker, sådan at I altid kan finde hvad I leder efter. Vores plastkasser kan købes i mange forskellige størrelser og dimensioner. Derfor kan vi med stolthed sige at vi forhandler plastkasser til ethvert behov – også selvom du har meget store ting der kræver opbevaring. Vi har både plastkasser med og uden låg, så der er helt sikkert noget der passer dine behov. Hvis du har lagerreoler som går hele vejen til loftet kan vi også varmt anbefale vores stiger, eller måske blot en elefantfod. Med en elefantfod kan man nemt tilgå selv de øverste hylder – og derved nedsætte risikoen for skader.

Opbevaringskasser til værksted

På værkstedet er det vigtigt at være velorganiseret. Når det handler om værksteder har man nemlig altid en masse småting og dimser liggende. Dertil har man ofte også mange forskellige udgaver af ting som søm og skruer. Disse skal være organiseret så man effektivt kan finde præcis den skrue man har behov for. Til dette formål kan det være fornuftigt med en kassereol eller et kasseskab. Med disse kan man nemlig organisere sine dimser, og hurtigt danne sig et overblik. Disse kan købes i mange størrelser og med forskellige opbevaringsbokse. Nogle helt små, og andre meget store. Hvis du allerede har en kassereol, men stadig ikke føler at det er nok, kan du tage et kig på vores plastkasser og sorteringsbakker. Med disse kan du nemt opbevare diverse dimser og håndværktøj, men uden at skulle købe nye lagerreoler.

Plastkasser til forskellige krav

Hver arbejdsplads har brug for passende opbevaringsløsninger, der kan holde arbejdsmiljøet fri for rod og reducere risikoen for ulykker. Hos os leverer vi derfor en bred vifte af plastkasser til mange forskellige behov. Lige fra eurokasser til opbevaringskasser. Alle vores opbevaringsbokse er ideelle til brug i kontorer, lagerhuse, værksteder, køkkener og andre krævende miljøer. Vi tilbyder disse kasser i forskellige typer, størrelser og farver. Læs følgende punkter for at lære mere om vores lagerkasser og finde de passende til din virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe