Værkstedsborde

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

For at have en god produktivitet på et værksted er der to ting, man har brug for; masser af opbevaringsmuligheder og fleksibilitet. Med masser af redskaber, værktøj og reservedele liggende er det vigtigt at have mulighed for at opbevare dem praktisk og effektivt. På den måde kan du arbejde struktureret uden rod. Det også vigtig at have fleksibilitet, specielt på en travl arbejdsplads som et værksted, hvor der altid er nok at tage fat i.
Hos AJ Produkter kan du finde et kompakt værkstedsbord med hjul af høj kvalitet, der sørger for, at du og dine medarbejdere kan arbejde effektivt og produktivt. Du finder et bredt udvalg af arbejdsborde i forskellige former, så du kan finde lige netop den, du mangler. Med det rette arbejdsbord med hjul kan du øge produktiviteten samt formindske rod og kaos i din arbejdsdag.Vores borde er fremstillet til arbejde i hårde miljøer. De slidstærke bordplader giver en glat og hård arbejdsflade og sammen med deres stålkanter, sørger du for, at dit bord har god modstandsdygtighed, samtidig med at det er nemt at gøre rent. Arbejdsbordene kommer med hjul, der gør det nemt at rykke rundt og tilpasse til dit arbejde. Det øger fleksibilitet på arbejdspladsen, hvilket resulterer i, at du er mere produktiv, samtidig med at du minimerer tidsspilde. Med vores store sortiment har du et hav af valgmuligheder, i forhold til hvilken størrelse eller højde du søger. Vores borde kan fås i lave varianter, der er nemme at rykke rundt og bruges til diverse opgaver. De kan også fås i høje modeller, der giver dig plads til at udføre arbejde samt mere rum til værktøj eller diverse redskaber.
Ved at finde et bord der passer til dit værksted og opgaver, sørger du for, at du og dine medarbejdere har alt, hvad de skal bruge til at udføre deres arbejde så effektivt som muligt. Det er vigtigt, da et værksted er et arbejdsmiljø, der hurtigt bliver rodet. Med det rette bord minimerer du rod og skaber struktur og orden. Det vil på sigt øge produktiviteten og din arbejdsglæde, da der er ro, struktur og system på arbejdspladsen.Opbevaring af værktøj og redskaber er nemt med vores borde. De kommer med skuffer, skabe og tavler i flere størrelser, der gør, at du har mere orden og struktur. Skufferne og skabene kommer i flere størrelser og kan tilpasses til dine behov. Det giver flere muligheder for opbevaring. De kan også låses, så du trygt kan opbevare dit værktøj og andre genstande sikkert.
Du kan finde arbejdsborde med tavler til værktøj, der giver hurtig adgang til dine vigtigste redskaber. Disse tavler sælges også separat, så du kan sammensætte det rette bord med den rette tavle. Det gør, at du har et hav af muligheder for at finde lige netop det, du leder efter.
LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe