Fleksible pakkeborde

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Pakkeborde som kan hæves og sænkes

Mange webshops, og andre erhverv som sender mange pakker, har medarbejdere, som påtager sig pakkeopgaven. I disse tilfælde er det vigtigt, at man kan stå behageligt og udføre sit arbejde. Ellers kan det på længere sigt medføre skader og uproduktive medarbejdere. Hertil er det oplagt med et hæve-/sænke pakkebord, som giver medarbejderen fuld kontrol. Skulle der være behov for at stå op, kan det gøres, men skulle der derimod være behov for at sidde ned kan bordet sænkes. Så kan medarbejderen bruge en klapstol eller andet til at hvile, uden at produktiviteten falder. Disse kan findes lige her på siden og til gode priser.

Pakkeborde med høj funktionalitet

Vores pakkeborde kommer med høj funktionalitet, som er lavet til at gøre hele arbejdet lettere. Du finder blandt andet pakkeborde med brevhylder, kontorskabe, reoler og elementer som holder styr på pakningsmaterialet. Der er mange forskellige pakkeborde at vælge imellem og disse indeholder mere eller mindre funktionalitet, så du kan vælge den helt rigtige til dine behov. Dertil forhandler vi naturligvis også andre fornødenheder til pakning. Flere af vores pakkeborde har også tapeholdere, og her skal du jo bruge noget tape. Men du finder også mere kompliceret tilbehør til pakning, såsom vores vægte og båndapparater. Med disse kan du sende pakken afsted velvidende at vægten på din pakkelabel er korrekt og pakken er forseglet med et stålbånd.

Effektive pakkeborde

Hvis man til dagligt pakker mange varer, er det essentielt med et pakkebord. Men det er også vigtigt, at pakkebordet er tilpasset ens behov. Det skal have lige præcis den funktionalitet man har behov for. På denne måde får man mest muligt ud af pakkebordet, og kan derved udføre sit arbejde mere effektivt. Det er nemlig ret tidskrævende at pakke varer, særligt hvis man har mange leverancer. Af denne grund er der meget tid at spare, og derved også mange penge at spare. På den måde kan man nemlig stream-line sin proces og få pakket flere pakker i timen. Hvis man har en eller flere ansatte til dette formål kan selv de mindste effektiviseringer gøre en stor forskel på bundlinjen. Vores pakkeborde er ikke automatiske, men derimod lavet til at effektivisere manuelt arbejde. På denne måde kan man øge mængden af pakker en ansat kan pakke i timen, samt være garanteret om de bliver indpakket korrekt.