Pakkeborde

Valg af arbejdsbord guide

Ved du hvilken type arbejdsbord du har brug for?

Hvis ikke - læs vores guide

Køb pakkeborde til gode priser hos AJ Produkter

Med et pakkebord kan du nemt og hurtigt få pakket, emballeret og monteret forskellige varer. I vores webshop har vi flere forskellige modeller af pakkeborde, så du kan finde ét, der passer til dig og dit arbejde. Bordenes design er holdt enkelt og tidløst, så deres funktionelle og praktiske funktioner for alvor står frem – om det så er hæve/sænke-funktion, hylder eller skuffer. Se vores store udvalg af pakkeborde og alt andet til arbejdspladser – fra lager til kontor. Det hele kan bestilles her i webshoppen, så er du garanteret hurtigst mulig eksekvering og levering.  

Pakkeborde til lagerets mange behov

Mange webshops, og andre erhverv som sender mange pakker, har medarbejdere, som påtager sig pakkeopgaven. De skal selvfølgelig kunne stå behageligt og udføre deres arbejde. Ellers kan det på længere sigt medføre skader og uproduktive medarbejdere. Derfor tilbyder vi blandt andet hæve sænke pakkeborde, der kan justeres i højden efter den enkelte medarbejder. Og står I ved bordet i længere tid ad gangen, så kan en arbejdsmåtte gøre en enorm forskel for hvor meget ryggen og benene belastes ved arbejdet. Her kan vores arbejdsstole og ståstole også være gode til at give kroppen en pause.

Hertil er det oplagt med et hæve-/sænke pakkebord, som giver medarbejderen fuld kontrol. Skulle der være behov for at stå op, kan det gøres, men skulle der derimod være behov for at sidde ned kan bordet sænkes. Så kan medarbejderen bruge en klapstol eller andet til at hvile, uden at produktiviteten falder. Disse kan findes lige her på siden og til gode priser

Pakkeborde med ruller og opbevaring

Investér i effektiviteten og løft pakningen til næste niveau med vores praktiske pakkebord med plads til ruller i kraftpapir og bølgepap. Træk let den passende mængde emballagen frem og skær af. Dette bord er ikke bare praktisk, det er en komplet løsning til virksomheder, der kræver fleksibilitet med forskellige emballagetyper. Udover borde med rulleplads tilbyder vi også flere varianter af pakkeborde med forskellige opbevaringsløsninger. På den måde kan udstyr og andre pakkematerialer altid være lige ved hånden, når der er brug for det. Et pakkeborde med opbevaring kan derfor vise sig at øge effektiviteten og reducere tidsspildet ved at lede efter de nødvendige materialer. Brug f.eks. små opbevaringskasser eller værktøjskroge for at gøre det endnu mere tilgængeligt.  

Bestil alt til lageret hos AJ Produkter

Vores pakkeborde er blot et lille udvalg blandt vores store sortiment af inventar til lager og værksted. Her hos AJ Produkter kan du finde alt til arbejdspladsens indretning – fra lageret til kontoret. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores produkter opretholder høj kvalitet og lever op til de nødvendige standarder og funktioner. Når du handler hos os, medfølger derfor altid 7 års garanti på alle produkter som en ekstra tryghed. Har du spørgsmål eller har brug for rådgivning i forbindelse med dit køb? Vores kundeservice står til rådighed alle hverdage fra kl. 8-16 og kan kontaktes via online chat, e-mail eller telefon. Vi er her for at hjælpe dig.