Arbejdsstole til værksted

Her på siden finder du vores store udvalg af arbejdsstole, som bruges på værksted og anden industri. Når du køber en arbejdsstol fra os kan du altid forvente en høj kvalitet i kombination med en god pris. Ligesom med alle andre arbejdspladser ender man ofte med at sidde meget ned. Det er derfor vigtigt, at man har de rette stole som tillader en ergonomisk siddeposition. Den rette position medvirker til mindre træthed samt en sund krop. Der er nemlig mange som oplever rygproblemer efter længere perioder, hvor man er placeret stationært på en stol. Heldigvis finder du arbejdsstole som modvirker dette problem, da formen er lavet til at tillade for den perfekte siddeposition. Så kan man sidde foran sit værkstedsbord uden at overbelaste sin ryg og led, hvilket er mere vigtigt end man skulle tro. I en verden hvor vi sidder mere stille end nogensinde før, har det aldrig været vigtigere.

Taburet med hjul

Arbejder man på værksted er det oplagt med en alsidig stol, som kan bruges til lidt af hvert, men stadig tilbyder siddekomfort. Her er en taburet et godt valg, da den kan bruges i mange i situationer. Om det er kontor eller ude på værkstedet, kan man nemt tage den i hånden og medbringe hvor end man går. De vejer nemlig meget lidt, og fylder heller ikke så meget som en kontorstol. Desuden kan du her på siden finde mange forskellige taburetter med masser af funktionalitet. Flere af disse er lavet med modstandsdygtige hjul, som gør dem brugbare på cement såvel som trægulv. Samtidig er materialerne særligt nemme at aftørre, hvilket er vigtigt på et værksted. Dertil finder du muligheder indenfor justering af sæde, højde og meget andet. De fungerer godt sammen med arbejdsborde, da man med hjælp fra hjulene nemt kan køre fra arbejdsbord til artikelskabe, når man mangler redskaber. Hvis man kører meget rundt på stolen, på denne måde, er en taburet med hjul altså et godt valg.

Arbejdsstole til gode priser

Her hos AJ Produkter forstår vi at både kvalitet og pris er en faktor, når man skal vælge den helt rette arbejdsstol. Ikke kun skal kvaliteten være i top, men prisen skal også være fornuftig, hvilket er præcis hvad du får med arbejdsstole fra os. De er nemlig lavet i solide materialer som tillader for nem rengøring heraf, samt tilbyder en høj grad af komfort.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe