Køb arbejdsstole til værkstedet hos AJ Produkter

Her på siden finder du vores udvalg af arbejdsstole, som bruges på værksteder og i industrien. Når du køber en arbejdsstol fra os, kan du altid forvente høj kvalitet til en god pris. Fælles for alle vores produkter er, at funktionalitet, fleksibilitet og design skal gå op i en højere enhed. Vi er eksperter i tilpassede løsninger til arbejdspladser, ligesom vi gerne vejleder og giver inspiration til indretning.

Indstil selv højden på din arbejdsstol

Arbejdsstole er typisk en smule højere end standard kontorstole, så de passer til de lidt høje arbejdsborde og værkstedsborde. Er I flere, der skal deles om stolene eller skal de måske bruges til forskellige opgaver, så kan stolene let justeres i højden. Husk dog, når du vælger stol at tjekke op på, om den kan nå op og ned i de højder, du har brug for, da vores arbejdsstole kommer i forskellige minimum- og maksimumhøjder. Udover højden er det for flere af stolene også muligt at justere både sæde og ryglæn efter brugeren. Desuden er de høje arbejdsstole også udstyret med glidefødder, der gør det stabilt og sikkert at sidde i selv de højeste positioner.

Ergonomiske arbejdsstole til værksted og industri

På mange arbejdspladser ender man ofte med at sidde meget ned. Det er derfor vigtigt med den rette stol, som tillader en ergonomisk siddeposition. Den rette position medvirker til mindre træthed samt en sund krop. Der er nemlig mange som oplever rygproblemer efter længere perioder, hvor man er placeret stationært på en stol. Heldigvis, kan du let finde arbejdsstole i vores sortiment, som kan modvirke dårlige siddepositioner. Så du kan sidde foran værkstedsbordet i mange timer uden at overbelaste hverken ryg eller led. Kan du også godt lide at stå op og arbejde indimellem, så kan det være en god idé med en måtte, der kan aflaste kroppen og beskytte mod skrid.

Få ekstra fleksibilitet med hjul

Arbejder man på værksted er det oplagt med en alsidig stol, som kan bruges til lidt af hvert, men stadig tilbyder god siddekomfort. Til flere af vores arbejdsstole er det muligt at vælge hjul i stedet for standardfødder. Hjulene er letrullende på alt fra cement til trægulv og er særligt modstandsdygtige over for livet på arbejdspladsen. Kør derfor let frem og tilbage mellem arbejdsbord og værktøjsskabe eller tag stolen med dig, hvis du rykker arbejdssted.

God kvalitet til gode priser hos AJ Produkter

Med egne fabrikker og stort lager, har vi altid flere af vores arbejdsstole på lager, så du kan være garanteret hurtigst mulig levering efter køb. Der medfølger altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle vores produkter. Bestil nemt her på siden eller kontakt os alle hverdage for personlig service i vores onlinechat eller over telefonen.