Sikkert kontormiljø med en ESD stol

En ESD stol er en kontorstol til værkstedsbrug i miljøer, hvor der kan forekomme statisk elektricitet. På steder, hvor der arbejdes med følsomme komponenter, må der ikke være statisk elektricitet, og for at aflade en person for statisk elektricitet kan man bruge en ESD-stol, som leder elektriciteten væk ved hjælp af fine metaltråde, der er vævet ind i stolens betræk.
ESD-stole er meget ofte også ergonomisk udformet, således at der sikres en korrekt arbejdsstilling. På de fleste ESD-stole kan siddehøjde og ryglæn justeres, så stolen passer til brugeren og dennes arbejdsbord.
Meget ofte kan vinklen på sædet justeres, og det samme gælder for ryglænet. En god siddestilling er vigtig for at undgå skavanker og en dårlig holdning samt ikke mindst at få brugt de rigtige muskler, så de ikke svinder ind og man mister muskelkraft.

Anvend ESD-stole for et sikkert miljø

På steder, hvor man arbejder med følsom elektronik, bør man anvende ESD-stole dels for at opnå et sikkert miljø og for at undgå forstyrrelser og fejl i de elektroniske komponenter. Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige ESD-stole og ESD-taburetter. Alle vores ESD-stole har hjul, da man på et værksted ofte har brug for at vende sig for at ordne noget et andet sted, præcis lige som på et kontor, hvor kontorstole også har hjul.
Med en ergonomisk ESD-stol kan du sidde behageligt på værkstedet og udføre dit arbejde uden at risikere, at din krops statiske elektricitet påvirker komponenter eller du selv får stød. Se vore sortiment af ESD-stole og bestil allerede i dag.

Fokus på arbejdsmiljø med ESD-stole

Tidligere havde man ikke det samme fokus på arbejdsmiljø, som man har i dag. På alle danske arbejdspladser arbejder man målrettet med at sikre medarbejdernes sikkerhed og på at forebygge ulykker. Mange store og mellemstore arbejdspladser har et arbejdsmiljøudvalg som arbejder med emner som udluftning, sikkerhedsværn, arbejdstøj, ergonomi og en lang række andre ting.
Mange arbejdspladser får jævnligt foretaget en APV i samarbejde med arbejdstilsynet for at sikre, at medarbejderne har ordentlige arbejdsforhold og ikke belaster deres krop unødigt eller udsættes for fare. APV betyder arbejdspladsvurdering, og her gennemgår uafhængige aktører alle medarbejderes forhold for at afdække, om nogen eksempelvis skal have en ny stol, eller der skal strammes op på sikkerhedsprocedurerne.
Uanset om man sidder på et kontor eller arbejder som svejser i en produktionshal, skal sikkerheden og ergonomien være i orden, og på værkstedet kan en ESD-stol altså bidrage til et sikkert arbejdsmiljø. Se vores udvalg af ESD-stole her på siden og styrk sikkerheden på din arbejdsplads.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe