Smarte højderegulerende taburetter med hjul

Vores smarte taburetter med hjul kommer i flere forskellige farver og med forskellige slags funktionalitet. De ergonomiske hjultaburetter giver ryg, knæ og ankler aflastning under arbejdet, så du kan arbejde effektivt uden smerter i kroppen. De kan anvendes i stedet for at sidde på knæ eller hug på arbejde, som kan være både generende og smertefuldt, hvis man skal fastholde stillingen i længere tid. Taburetterne kan indstilles lavt eller højt for en behagelig arbejdsstilling.
Taburetter med skuffer egner sig perfekt til værksteder, bilværksteder, butikker, sundhedssektoren og daginstitutioner. Derved har man altid værktøjet, materialerne, medicinen eller servietterne lige ved hånden. Takket være kvalitetsmaterialerne holder det slidstærke sæde sig pænt længe. Taburetterne med hjul kan justeres både til høje og lave personer. Derfor kan man også nemt dele taburetten mellem kollegaer.

Flotte skamler og taburetter i mange farver

Vores skamler og taburetter kommer i flere forskellige flotte farver såsom rød, sort og blå. Den sorte taburet passer med dens simple stil perfekt ind i alle slags miljøer. Føler man sig mere eventyrlysten, kan man vælge en flot skammel i rød eller blå.
De farverige røde og blå taburetter kan være en pæn indretningsdetalje på kontoret, i børnehaven eller på skolen. Uanset hvilken farve man går efter, får man hos AJ Produkter en taburet i gode slidstærke materialer med ergonomiske egenskaber.

Alsidige skamler og taburetter til ethvert behov

De alsidige taburetter kan bruges på mange forskellige arbejdspladser og i mange forskellige arbejdsmiljøer. Med en sort skammel kan man få et enkelt og praktisk møbel til lægehuset, værkstedet, bilmekanikeren eller lignende typer virksomheder. En lav taburet i sort er stilren og passer sammen med det øvrige design i rummet.
Med vores udvalg af hæve-sænke taburetter med hjul har man en ergonomisk arbejdsstol, som nemt og hurtigt kan flyttes og justeres, hvis der er behov for det. Taburetterne kommer i flere modeller med og uden skuffer og ryglæn. Vælg den taburet med hjul som passer perfekt til din virksomhed eller arbejdsplads.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe