Arbejdsborde & værkstedsborde

Valg af arbejdsbord guide

Ved du hvilken type arbejdsbord du har brug for?

Hvis ikke - læs vores guide

Stort udvalg af arbejdsborde og værkstedsborde

Både på lageret og værkstedet er det nødvendigt med arbejdsborde, hvor man effektivt kan stå og arbejde. Arbejdsborde kaldes også af og til for værkstedsborde, men uanset hvad du foretrækker at kalde dem, finder du dem hos AJ Produkter.
Her finder du et stort udvalg af arbejdsborde, og vi kan næsten garantere, du vil finde et bord, der passer til dit behov. Vi har borde i flere forskellige størrelser og både med og uden hylder og i forskellige materialer, der alle er beregnet til at kunne tåle miljøet på et lager eller et værksted.

Arbejdsborde til værkstedet i høj kvalitet

Vores arbejdsborde er i høj kvalitet og et godt valg, uanset om du står og skal indrette et helt nyt lager eller værksted, eller det er blevet tid til at udvide og derfor også købe mere inventar. Vi kan også hjælpe, hvis de gamle borde blot har set bedre dage og trænger til en opdatering. Intet holder evigt, men med arbejdsborde fra AJ Produkter er du sikker på at have dit arbejdsbord i lang tid.

Funktionelle værkstedsborde - stationære og hævesænke borde

Værkstedborde skal være funktionelle, for på værkstedet og lageret går det ofte stærkt og arbejdstiden skal bruges effektivt. Et hævesænkebord kan være meget værd på både lager og værksted, da det med et tryk på en knap kan forvandles fra et bord, man kan sidde ved at arbejde ved til et højt bord, man kan stå op og arbejde ved.
På kontorer er hævesænkeborde et lovkrav, men også på værkstedet kan det være en fordel til opgaver, der skal nørkles lidt med, for næsten uanset hvad man arbejder med, har man brug for at variere sin arbejdsstilling i ny og næ. Hos os finder du funktionelle og tidløse værkstedsborde, både som stationære og med hævesænkefunktion.

Værkstedsborde og arbejdsborde på hjul

I nogle tilfælde kan det være praktisk med et arbejdsbord på hjul, så man kan køre det hen, hvor arbejdet skal foregå, og hos AJ Produkter finder du arbejds- og værkstedborde både med og uden hjul.

Komplet værkstedsbord og arbejdsbord med opbevaring

Et arbejdsbord eller værkstedbord med opbevaring er praktisk, da man i skuffer og på hylder kan opbevare værktøj, manualer, skruer og andre ting, der er nødvendige for at kunne udføre arbejdet. Ligesom i mange andre sammenhænge er det også på værkstedet og lageret vigtigt med den rette type af opbevaring, så man let kan finde også de små ting, og de ikke ligger og roder et tilfældigt sted.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe