Håndtering af kemikalier

Kemikalie opbevaring og udstyr til håndtering af kemikalier

Mangler du det helt rette udstyr til håndtering af kemikalier, såvel som en effektiv og sikker løsning til kemikalie opbevaring? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter går kvalitet og sikkerhed hånd i hånd i vores produktudbud, da vi kun tilbyder udstyr og opbevaring, der er fremstillet til at levere optimal sikkerhed og kvalitet. På den måde er både du og dine kollegaer bedst sikret på arbejdspladser, hvor der dagligt håndteres kemikalier og andre farlige væsker.

Effektiv kemikalie opbevaring i høj kvalitet

Du kan både finde batteriskabe og kemikalieskabe i vores sortiment, der er indrettet til at opbevare farlige væsker effektivt og sikkert. Skal du have opbevaret større mængder kemikalier, end vores skabe kan klare, kan du også finde effektive plasttønder såvel som tøndevogne og dunktippere til runde beholdere. Alt sammen med til at sikre, at du og dine medarbejdere kan opretholde en sikker og tryg arbejdsplads for ansatte såvel som andre, der færdes i området med kemikalier.

Alt udstyr inden for effektiv og sikker håndtering af kemikalier

Husk også at supplere dit udstyr til håndtering af kemikalier med praktiske spildbakker- og beholdere i forskellige størrelser, der sikrer, at farlige væsker ikke løber ned på gulvet og ætser. Anvender du IBC-containere kan du både finde sådanne containere i vores sortiment, såvel som opsamlingsbeholdere i vores sortiment, der kan flyttes med gaffeltruck. Der er med andre ord udstyr til håndtering af kemikalier til ethvert behov, samt effektiv kemikalie opbevaring, der øger sikkerheden og trygheden på arbejdspladsen.
Har du spørgsmål til vores produkter, eller mangler du rådgivning til hvilket udstyr, du skal vælge til din virksomhed? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os her på siden. Så rådgiver vi dig gerne efter bedste evne, så du ender med lige den løsning, der passer til din arbejdsplads’ behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe