En metaltønde eller blå plasttønde med låg sikrer effektiv og sikker opbevaring af kemikalier

Skal du have opbevaret farlige væsker og kemikalier på arbejdspladsen sikkert og effektivt? Så har vi den helt rette løsning til jeres virksomhed lige her. Tag blot et kig på vores blå plasttønder med låg – perfekt til enhver arbejdsplads, hvor der skal opbevares kemikalier forsvarligt og sikkert. Med en plasttønde med låg er det ingen sag at opbevare kemikalier eller andre ting, som eksempelvis fødevarer effektivt.

Stort udvalg af udstyr til dine blå plasttønder med låg

Mangler du flere redskaber til kemikalie håndtering? Eller mere udstyr til at sikre de redskaber, du i forvejen har? Så gå på opdagelse på vores side og find lige det udstyr, du har brug for. Du kan både købe en tøndepalle, som dine blå plasttønder med låg kan stå på, såvel som en tøndepallevogn til transport.
Vil du være på den sikre side ift. spild, kan du tilkøbe spildbakker- og containere, der er med til at sikre, at dine væsker ikke berører gulvet og ætser. Find lige det tilbehør du har brug for på vores side, så du er godt klædt på til en sikker og forsvarlig opbevaring af farlige væsker på arbejdspladsen.

Plasttønde på 120 l til arbejdspladsen med behov for store mængder kemikalier

Har du brug for helt store tønder med meget plads til store mængder kemikalier? Så har vi en plasttønde på 120 liter, der kan klare opgaven. Skal du transportere farligt gods, så er vores UN-godkendte metaltønde en ideel løsning. De fås både i blå og sort og er fremstillet i en stabil konstruktion med en solid spænding, der forhindrer spild. Disse kan fås med kapacitet helt op til 216 liter – du kan altså finde tønder i vores sortiment, der kan klare enhver opgave.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe