IBC-container og udstyr til ethvert behov og enhver arbejdsplads

Det er vigtigt at have farligt gods opbevaret forsvarligt og sikkert på arbejdspladsen. Dette gælder også, når godset skal transporteres. Med en IBC-container fra AJ Produkter får du en robust og slidstærk løsning i galvaniseret stål, der kan klare det meste. Perfekt til hårde arbejdsmiljøer hvor man skal have beskyttelsesbure i høj kvalitet, som er modstandsdygtige overfor ethvert arbejdsmiljø.

IBC-beholder på 1000 l til opbevaring og transport af tungt gods

Du kan finde lige præcis den IBC-beholder, du har brug for i vores udvalg. Vores modeller kommer med en maks. belastning på 1000 l og kan både fås med træpalle og plastpalle. Det er nemt og enkelt at få gafler fra gaffeltrucks under de praktiske IBC-containere, da modellerne har god plads til gaflerne. Har du brug for opsamlingsbeholdere, kan du også finde disse i vores sortiment.
Du kan både få beholdere til en container eller to og disse er også nemme at flytte rundt med, da de kan flyttes med en gaffeltruck. Skal du tilslutte en slange til beholderen, kan du tilkøbe en adapter i vores sortiment, som fungerer som et koblingsbeslag. Adapteren tilsluttes nemt og enkelt til udløbsventilen, så en slange kan monteres. Nemmere bliver det ikke.

Har du spørgsmål til vores IBC-container?

Har du spørgsmål til vores IBC-containere eller vores andre supplerende redskaber i kategorien? Så tøv ikke med at kontakte os her på siden. Så hjælper vi dig gerne med dine spørgsmål og rådgiver dig på bedste vis, så du ender med den helt rigtige løsning til dine behov. Vores kunders tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet, derfor går vi altid det ekstra skridt for at yde en god service og sikre os, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler på vores side – hver gang!

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe