Palleløftere til det hele

Find palleløfteren til dine behov

Transport, lastning, løft og aflæsning af varer i varehuse, fabrikker og industrier kræver brug af det rigtige udstyr. Dette kan medvirke til at forenkle processer og øge arbejdseffektiviteten. Transportvogne, sækvogne og palleløftere er nogle af de hjælpemidler, der er nødvendige for at optimere disse processer og gøre arbejdet nemmest muligt. Palleløftere er vigtige i ethvert varehus eller lager, da deres gafler er designet til at glide under en palle, for at hjælpe dig med at laste og losse dem fra transportkøretøjer og reoler. AJ Produkter sælger mange typer højkvalitets løftere til at hjælpe virksomheder med at strømline deres lageraktiviteter og få opgaverne løst hurtigere. Nogle af vores specialiserede palleløftere er beskrevet nedenfor, så du kan vælge den bedste til dine behov.

El palleløfter

Skal du foretage mange løft med din palleløfter, så kan en el palleløfter være en god løsning. Den gør hverdagen meget lettere, når du skal løfte eller montere forskellige tunge varer. Med en elektrisk løftefunktion undgår du fysisk overbelastning, hvilket sikrer et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Terrængående palleløfter

Skal du løfte tunge varer på hårdt og ujævnt underlag, så kan en terrængående palleløfter være en stor hjælp. Denne model er især populær på byggepladser, landbrug eller planteskoler, hvor det udendørs terræn ofte er meget ujævnt. Lad palleløfteren gøre arbejdet for dig, med en terrængående løsning.

Palleløfter med vægt

Med en palleløfter med vægt kan du veje lasten samtidig med at du flytter den. Det er en tidsbesparende løsning, som gør at du kan arbejde mere effektivt på lageret. Et stort display gør det nemt at aflæse vægten. Selve vægten drives at et genopladeligt batteri og kan veje gods helt op til 2000 kg.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe