Palleløftere

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Køb en palleløfter hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter kan vi tilbyde et bredt udvalg af funktionelle palleløftere til alle former for løftearbejde. Når du køber en palleløfter hos os, er du sikret høj kvalitet, der giver værdi for pengene. Lever palleløfteren ikke op til forventningerne, har vi mindst 7 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter i sortimentet. Ønsker du rådgivning eller har spørgsmål til nogle af vores palleløftere, tilbyder vi personlig service over telefonen eller gennem vores online chat.

Palleløftere i god kvalitet til gode priser

Når man skal investere i en palleløfter, er det vigtigt at finde en model, der er både pålidelig og holdbar. Men prisen kan også spille en stor rolle, og det kan være fristende at gå på kompromis med kvaliteten for at spare penge. Hos AJ Produkter behøver du ikke at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af palleløftere, som alle lever op til vores høje standarder for kvalitet og pålidelighed. Alle vores palleløftere er designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet, så du kan være sikker på at få en model, der kan leve op til dine behov og holde i mange år – og dermed få mest muligt for pengene. Er du ikke kun på udkig efter palleløftere kan løftevogne, ministablere eller truck- og krantilbehør også være ideelle på lageret eller værkstedet.

Vælg en elektrisk palleløfter til høje løft

Skal du foretage mange løft med din palleløfter, så kan en el palleløfter være en god løsning. En sådan palleløfter kan spare både tid og kræfter i forhold til en manuel palleløfter, fordi palleløfteren er udstyret med en motor, der kan løfte det tunge gods højt op. En el palleløfter er dermed oplagt for dig, der arbejder i en virksomhed med mange tunge varer og materialer, der skal løftes højt op og tages ned fra f.eks. en pallereol. I langt de fleste tilfælde har disse også indbyggede sikkerhedsfunktioner, som er med til at reducere risikoen for skader og fejl på arbejdspladsen. Udover vores elektriske løfter, finder du også en standardmodel, der skal pumpes op. Det er en mere prisvenlig løsning, hvis den elektriske funktion ikke er nødvendig. Læs mere om begge modeller af palleløftere med højt løft, for at finde ud af, hvilken der passer bedst til dine behov.

Palleløftere til forskellige vægte

Vores udvalg af palleløftere inkluderer både små og store modeller, der er designet til at transportere varer af forskellige størrelser og vægte. Vi tilbyder løftekapaciteter fra 1000 kg til 2500 kg og gafler i forskellige længder, så der forhåbentlig er en palleløfter til dit behov. Vores små palleløftere er ideelle til brug i mindre lagerfaciliteter, butikker og produktionsområder, hvor pladsen er trang. Håndterer I kvartpaller, er vores lille gaffelvogn en ideel løsning til at fragte disse. Derudover har vi også flere modeller til både halv- og helpaller. Vores palleløfter BOOST er vores ultimative premiummodel til halvpaller, som er let at manøvrere og har en lille venderadius – perfekt til håndtering af mindre varer og paller. De store palleløftere i vores sortiment er ideelle til brug i større lagerfaciliteter, produktionsområder og distributionscentre, hvor der er behov for at håndtere tungere last og større paller. Disse modeller er robuste og holdbare og kan håndtere store mængder varer på kort tid.

Personlig service og hurtig levering hos AJ Produkter

Mangler du andet til arbejdspladsen end en palleløfter, så kan det sagtens være, at vi har det her i vores sortiment. AJ Produkter er nemlig totalleverandør af inventar til kontor, skole, lager og industri. Derfor siger vi også gerne, at vi er eksperter i at forbedre arbejdspladser. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker personlig rådgivning. Vores kompetente medarbejdere sidder hver dag klar på online chat og ved telefonerne, så de kan guide dig. Med en palleløfter fra os, kan du opleve glæden ved let og tilgængeligt transportmiddel til dine varer. Bestil din palleløfter i dag og få en mere effektiv og problemfri transport af dine varer allerede om få dage.