Effektivisér lagerarbejdet med en højtløftende palleløfter

Mangler du det rette redskab til at nå høje placeringer på dit lager? Så er du kommet til det helt rette sted. En højtløftende palleløfter, eller en sakseløfter som den også er kendt som, kan anskaffes i mange forskellige versioner og modeller. Når du skal vælge den rette højtløftende palleløfter, er der adskillige ting, du burde overveje. En af de vigtigste ting, som du skal have styr på, er hvilken løftekapacitet du har behov for. Vores højtløftende palleløftere har en kapacitet på 1000 kg, hvilket gør den til oplagt redskab til arbejdspladser, hvor der skal løftes tungt gods.

Hvilken højtløftende palleløfter passer dig bedst?

En anden overvejelse, du burde gøre dig, er hvorvidt du har behov for en manuel eller en elektrisk model. Hvis vi tager udgangspunkt i en manuel palleløfter, så fungerer løftefunktionen således, at du skal pumpe håndtaget for at få løftet pallen. De manuelle modeller er solide og robuste, og de er som regel også prisvenlige.
Med en elektrisk højtløftende palleløfter fungerer løftefunktionen via en elektrisk betjeningsfunktion på håndtaget. En elektrisk model løfter pallen hurtigere og mere effektivt end en manuel version. Derudover skåner du dig selv for den fysiske belastning ved at selv skulle pumpe lasten op til den ønskede højde. Med en højtløftende palleløfter slipper du således for overbelastninger og arbejdsskader, som du ville risikere at kunne påføre dig uden elektriske hjælpemidler til tunge løft.

Sakseløfter med høj løfteevne og nem anvendelse

En sakseløfter er et yderst alsidigt redskab, da det forener flere forskellige egenskaber i ét og samme redskab. Grunden til det er så alsidigt et redskab, er at du kan anvende en sakseløfter på flere forskellige måder som for eksempel som en klassisk palleløfter, som et arbejdsbord eller som et redskab der anvendes som beholder af tunge laster. Sakseløfteren besidder en høj løfteevne og er nem at anvende til lige præcis den funktion, som du ønsker.