Palleløftere

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Ryk rundt på dit lager uden besvær med en palleløfter

Med en palleløfter har du altid det bedste redskab lige ved hånden til at løfte tungt gods eller flytte andre objekter rundt uden besvær. Hjulene gør det nemt at rotere rundt og vende palleløfteren, så du kan flytte varer rundt nemt og ubesværet. Palleløfterne kan fås med forskellige typer hjul, da underlaget, der arbejdes på, kan være forskelligt. Eksempelvis er underlaget i en lastbil ofte ujævnt, mens underlaget på et lager ofte er lavet af beton.
En palleløfter har to gafler, som der går i spænd med både halvpaller og helpaller. Med palleløfteren løfter du nemt pallen et par centimeter over gulvet, så man uden besvær kan skubbe og trække lasten uden at belaste kroppen. Lasten på palleløfteren står solidt på gaflen, og det er nemt at rotere og trække højtpakkede paller rundt.

Vælg den rette palleløfter til dit behov

Kunne du tænke dig en palleløfter, som er god til at løfte godset højt? Måske du er mere til en palleløfter, der har en quickløft funktion? Eller er det et krav for dig, at din palleløfter har gummihjul? Bare rolig, vi opfylder samtlige krav med vores palleløftere.
En palleløfter kan bruges på et centrallager, men også i små butikker, hvor man har behov for at gøre dagligdagen nemmere. Derfor er det vigtigt, at du finder en palleløfter i vores sortiment, der lever op til lige præcis dine behov på din arbejdsplads.
Det kan være, at du har brug for en palleløfter, der kan klare en tung last. Det ville oftest være en palleløfter med høj løftekapacitet, der ville være den rette palleløfter til at dække dette behov.

Et stort udvalg af palleløftere til forskellige formål

En palleløfter med quickløft funktion er et specielt hydrauliksystem, der forenkler løftet af pallen. Pallen løftes væsentligt nemmere og hurtigere end ved et standardløft. Quickløft funktionen gør arbejdet mindre krævende for den person, der håndterer palleløfteren, ligesom den sparer dig tid til sammenligning med løft med en normal palleløfter.
En palleløfter med gummihjul giver dig det bedst mulige greb på underlaget og sikrer, at du bekymringsfrit kan fragte godset effektivt og sikkert. Uanset hvilke palleløftere du har brug for til dit arbejde, vil du uden tvivl kunne finde en palleløfter i vores sortiment, der imødekommer dine behov på din arbejdsplads.