Aflast ryggen med en palleløfter med vægt

Med en palleløfter med vægt kan du løfte dine paller og veje godset på én og samme tid, hvilket er en effektiv måde at spare tid og optimere arbejdsprocessen. Palleløfteren har en elektronisk vægt, som er udstyret med et genopladeligt batteri. Den er desuden forsynet med en vægtindikator med en tællefunktion og en vægtinddeling på 0,5 kg.
Vores el palleløfter giver dig en effektiv vægtindikering af dit gods og aflaster samtidig din krop for tunge løft. El palleløfteren sikrer dermed både effektivitet på arbejdspladsen, samtidig med at den bidrager til et ergonomisk arbejdsmiljø der skåner medarbejdernes kroppe i deres daglige arbejde.

Elektrisk palleløfter med display

En el palleløfter med vægt er ligesom en almindelig palleløfter - bare med en indbygget elektronisk vægt. Hvis du har behov for at få løftet og flyttet meget gods, der også skal vejes, er en palleløfter med vægt en oplagt og tidsbesparende løsning for dig og din virksomhed.
Det er en stor fordel at have en indbygget vægt i sin palleløfter fremfor at have en eksteriørvægt, hvor man skal slæbe det tunge gods hen til vægten for så at veje det og transportere det til den ønskede aflastningslokation efterfølgende.
Vægten er elektronisk og viser resultaterne af vejningen på et digitalt display. Displayet reagerer med det samme, at gods bliver fjernet eller tilføjet på vægten. Du er dermed sikret et effektivt og praktisk arbejdsredskab til tunge løft og vægtindikering på én og samme tid.