Køb løftevogne til effektive processer

Er du på udkig efter en løftevogn, er du landet det helt rigtige sted. I AJ Produkter forhandler vi flere forskellige løftevogne, som kan være med til at effektivisere din hverdag. Vi garanterer altid høj kvalitet og holdbare løsninger til din arbejdsplads. På den måde er du sikret mest mulig værdi for pengene.

Spar tid og bestil nemt din nye løftevogn her på hjemmesiden. Vi tilbyder både kortbetaling og faktura, så du kan vælge, hvad der passer bedst. Løftevognene er en fast del af vores lagerbeholdning og kan derfor leveres til din arbejdsplads indenfor få dage. Se specifikke leveringstider ved hvert produkt.

Ønsker du rådgivning forud for køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her er vi alle hverdage klar til at føre dig trygt igennem beslutningsprocessen.

Stor fleksibilitet med løftevogne med hjul

Vi sælger robuste løftevogne, som kan anvendes som arbejdsbord, læssebord og løftebord. Vognene kommer med fire hjul, som kan hjælpe dig med at transportere varer fra et sted til et andet uden problemer. To af disse hjul har bremser, som gør det muligt at stoppe, når det kræves, og holde hele enheden stabil, især under lastning og aflæsning.

De kommer også med et fastgjort håndtag, som kan bruges til at skubbe og placere vognene. Om din vogn så skal have elektrisk eller manuel højdejustering, er op til dig. Her i AJ Produkter tilbyder vi nemlig både en el løftevogn og manuelle løftevogne. Begge slags giver dig jævn og sikker højdejustering – den store forskel er blot, at den ene model hæves og sænkes ved tryk på en knap, mens den anden skal pumpes op og ned ved hjælp af en fodpedal.

Du kan se alle specifikationer omkring de enkelte løftevogne ved at klikke på produktbillederne. Er du interesseret i andre transportmidler, der kan gøre din arbejdsdag mere smidig, kan du også tage et kig på eksempelvis vores palleløftere eller værktøjsvogne til smart opbevaring af værktøj.

Vælg mellem forskellige belastninger

Alle vores løftevogne er egnede til at løfte belastninger i forbindelse med montage-, reparations- og pakningsprocesser. Ved at bruge disse vogne kan du arbejde mere effektivt, samtidig med at du reducerer den fysiske stress, der kan skyldes tunge løft.

Når du skal finde en løftevogn, er det vigtigt at være opmærksom på, at den kan klare de belastninger, som du har behov for at få løftet. I vores sortiment finder du løftevogne, der kan håndtere alt fra 150 kg til 1000 kg. Har du ikke brug for en vogn, der kan løfte de tungeste belastninger, kan en model til lavere belastning være en god økonomisk beslutning, da de typisk er billigere.

Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger om produkterne, priser, garanti, leveringstid e.l.

AJ Produkter - totalleverandør til lager og industri

I AJ Produkter kan du finde alt indenfor inventar til arbejdspladsen, hvoraf en stor del af det er til lager og industri. Vi forsøger altid at sikre konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, så du kan føle dig tryg ved, at du får holdbare løsninger, når du handler hos os.

Mangler du blot nogle enkle produkter, kan du nemt bestille dem her i vores webshop og få leveret indenfor kort tid. Og lever produktet ikke op til dine forventninger, har du altid mulighed for at sende det retur indenfor 14 dage og få pengene tilbage.

Er du derimod interesseret i en samlet designløsning eller står over for at skulle ombygge på din arbejdsplads, kan vores dygtige projekteksperter hjælpe dig med at skabe en optimal og optimeret arbejdsplads. Kontakt os for at høre mere.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe