Hydraulisk løftevogn til enhver opgave

Skal der løftes og transporteres tunge varer og materialer dagligt på jeres arbejdsplads? Så har vi de helt rette løftevogne og løfteborde til opgaven lige her. Med en hydraulisk løftevogn eller et effektivt løftebord fra AJ Produkter kan du nemt og effektivt løfte tunge materialer og transportere dem til den ønskede lokation på arbejdspladsen.
Vores praktiske løftevogne i høj kvalitet kommer nemt omkring med de indbyggede hjul og håndtag, samtidig med at du kan hæve og sænke løftevognene, så de passer til lige præcis dine arbejdsbehov. Nemmere bliver det ikke at løfte og transportere gods på arbejdspladsen effektivt!

Fleksibel og lethåndterlig løftevogn i høj kvalitet

De praktiske løftevogne fra AJ Produkter er de perfekte følgesvende på enhver arbejdsplads, hvor man har brug for effektive løft og transport af materialer, redskaber eller varer. Vognen er nem at manøvrere takket være det høje kørehåndtag og de fire hjul, hvoraf to af dem er drejelige.
Hjulene kan desuden låses, så vognen står stabilt og fast. På den måde er du sikret, at den ikke flytter sig under arbejdet eller ved af- op pålæsning. Løftevognene kan sænkes og hæves ved at pumpe på fodpedalen, så du nemt og ligetil kan justere den nødvendige arbejdshøjde.

Få en ergonomisk arbejdsstilling med en hydraulisk løftevogn fra AJ Produkter

Skal du løfte tunge EUR paller, kan du finde et løftebord i vores sortiment, som kan løfte helt op til 350 kg. Dette bord er særlig egnet til barske miljøer, hvor man har brug for et justerbart ergonomisk bord at arbejde ved. Er en stor løftehøjde vigtig for dit daglige arbejde? Så har vi et ideelt løftebord oplagt til opgaven, da det manuelle håndsving på denne model gør højdejustering nemt og ligetil. Højden kan justeres mellem 440 og 1000 mm, så du er sikret en behagelig og ergonomisk arbejdsstilling.
Skal du have løftet og fragtet endnu tungere gods, anbefaler vi vores hydrauliske løftevogn, der kommer i forskellige modeller, som kan løfte alt fra 150 kg og helt op til 1000 kg. Uanset hvilken transportvogn, du er på udkig efter, kan du finde det i vores sortiment. Du kan også finde en praktisk sækkevogn med løftebord, som kan bære op til 100 kg – et praktisk løfteredskab til virksomheden, der ikke har alt for tunge materialer og varer at skulle løfte og transportere.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe