Gå på opdagelse i vores store sortiment af løfteværktøj

Mangler du det helt rette værktøj til at løfte effektivt og sikkert på arbejdspladsen? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af kvalitetsløfteværktøj, der sikrer, at du kan løfte gods og varer ligetil og sikkert. Uanset om du mangler transport- og spændestropper, løftekæder, rundslingskroge eller en rundsling til bløde løft, så kan du finde det i vores udvalg af løfteværktøj til virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden af deres løfteværktøj.

Løfteværktøj i høj kvalitet

Fælles for alt vores løfteværktøj er, at vores værktøj er lavet i rigtig god kvalitet. Vores rundsling er godkendt iht. EN 1492-2, og vores spændestroppe er fremstillet iht. EN 12195-2 og lavet i slidstærk og UV-bestandig polyester. Med andre ord kan du trygt anvende vores udstyr til alt fra bløde til tunge løft uden at være nervøs for at gå på kompromis med sikkerheden eller effektiviteten.
Med vores praktiske spændestrop med automatisk oprulning slipper du for sammenfiltring og får et effektivt redskab, der er fremstillet i slidstærkt polyester og med imprægnering, der kan modstå væde og slitage. Her får du altså en god følgesvend til dine løft med en lastsurringskapacitet på 250 kg og en maksimal vægtkapacitet på 500 kg. Den kan altså løfte lidt af hvert og passer til de fleste virksomheders behov.
Vores 2-delte løftekæde overholder ligeledes EN 818, klasse 8 og er særdeles egnet til usædvanlige godsstørrelser og asymmetrisk vægt. Krogene kan håndtere de fleste løft og har medfølgende forkortelseskroge, hvis du ønsker at gøre løftekæderne mere fleksible.

Løfteværktøj til ethvert behov

Uanset hvad du skal have løftet, må du aldrig gå ned på kvaliteten af dit løfteværktøj. Gå derfor på opdagelse i AJ Produkters sortiment, hvor du kan være sikker på at finde løfteudstyr i høj kvalitet, der imødekommer de fleste virksomheders behov. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette løfteudstyr er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på siden. Så hjælper vi dig gerne med den helt rette løsning til jeres virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe