Effektivt løfteudstyr i høj kvalitet

Med vores rundsling er du altid sikret at have det rette løfteudstyr. Det er nemt og ligetil at sætte en rundsling fast til det gods eller de varer, du ønsker løftet. Vi tilbyder både rundsling til bløde løft, som ikke beskadiger lasten såvel som en rundsling til tunge løft, som der er nem at anvende uden problemer. Uanset hvilken rundsling du har brug for, så har vi helt sikkert en i vores sortiment, der kan imødekomme dine behov.

Rundsling til bløde og tunge løft

Mangler du hjælp til bløde løft? Så prøv vores sømløse rundsling, der er let at bruge. Den egner sig godt til bløde løft med dens runde slynger som der er meget fleksibel, da det kan fastgøres rundt om lasten på adskillige måder. De er især ideelle til at løfte glatte, polerede eller olierede laste. Denne type løftesele slides sjældent, hvilket betyder, at den har en særlig lang levetid.
En anden mulighed kunne være vores rundslingskrog med spærre. Denne rundsling er udstyret med en sikkerhedsspærre og har en krog, som der hurtigt og nemt kan kobles sammen. Rundslingskrogen er nem og let at bruge på mange forskellige måder. Den skal blot tilkobles – og så er du klar til at løfte tungt uden at beskadige eller belaste din egen krop. Det kræver intet yderligere værktøj. Vores rundsling er farvekodet efter maksimal lastkapacitet og bør derfor anvendes med en tilsvarende rundsling. Denne rundsling kan klare tungeløft helt op til et ton.

Har du spørgsmål til vores rundsling og løfteudstyr?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette rundsling til dine arbejdsbehov? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos AJ Produkter. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dine behov. Vores kunders tilfredshed er vores absolutte første prioritet, og derfor går vi altid det ekstra skridt for at sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os – hver gang!

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe