Vogne til tung transport

Transportvogne med stor kapacitet

Her hos AJ Produkter forhandler vi en lang række produkter indenfor transport af diverse genstande. Om det så er affald eller maskineri. Dog er der et fuldkommen essentielt produkt, hvis der skal transporteres særligt tunge genstande, nemlig maskinskøjter. Her er det nemlig ikke tilstrækkeligt med en truck og tilhørende krantilbehør. Ligeledes kan løfteborde heller ikke klare samme tunge genstande som maskinskøjter. Disse er praktiske redskaber i de fleste tilfælde, men med en maskinskøjte får du muligheden for at transportere maskineri på hele 12 tons. Det er altså en kapacitet som ligger langt over andre transportredskaber. Så hvis der skal transporteres stort maskineri, anbefaler vi maskinskøjter. De tillader nemlig sikker og gnidningsfri transport af diverse maskineri. Her anbefaler vi også spejle og maskinbeskyttelse, mens arbejdet udføres. Det er nemlig en arbejdsopgave hvor sikkerhed er særligt vigtigt at have in mente, for at sikre både medarbejdere og maskineri. Derfor indeholder vores maskinskøjter også egenskaber til at øge sikkerheden.

Justerbare maskinskøjter

Her på siden finder du vores store udvalg af maskinskøjter, som kan bruges til at transportere selv det tungeste maskineri. De er fremstillet af pulverlakeret stål, hvilket giver en særdeles holdbar og robust maskinskøjte. Desuden er de designet til at være lette at manøvrere, også selvom der transporteres tunge genstande. Når man skal have transporteret særligt tunge genstande, som maskineri og lignende, er dette nemlig hvad du skal bruge. Vores maskinskøjter kan håndtere helt op til 12 tons og helt ned til et enkelt. Derved kan du vælge den, som passer bedst til de behov du måtte have på daglig basis. Selvom belastningen er høj, har man stadig muligheden for at styre. Flere af disse er nemlig styrbare.

Sikker transport af maskineri

Når man transporterer tunge genstande, er sikkerheden vigtig. Hvis man transporterer maskineri, skal man være sikker på det er placeret solidt og risikoen for at lasten vælter er så lille som muligt. Det betyder nemlig mindre risiko for at beskadige maskineri, men også medarbejdere. Maskintransport er nemlig en opgave som kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis det ikke gøres korrekt. Derfor er vores maskinskøjter lavet med sikkerhed i øjemed. Et solidt fæste på gulvet, hvor det transporteres, samt en gummibelagt overside, som forsikrer om at maskineriet står fast. Gummioverfladen virker nemlig som et skridsikkert lag, der minimerer risikoen for skred.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe