Tilbehør til truck og kran

Trucks er et smart redskab til lager, værksted og mange andre områder. De tillader meget tunge løft samt transport. Af samme grund er det et næsten essentielt produkt til arbejde på større lager, da de medvirker til en mere effektiv arbejdsgang. Dertil betyder funktionaliteten også at det er muligt at udføre opgaver indenfor 2 minutter, som ellers havde taget flere timer. Har man f.eks. et lager med pallereoler, kan man nemt løfte hele paller og transportere til hvor de skal bruges. Om det så er internt i virksomheden eller lastning af en lastbil. De fungerer nemlig meget lig en palleløfter, og udgør måske det absolut mest effektive redskab til håndtering af paller. Desuden er trucks også et alsidigt produkt, som kan bruges i kombination med mange andre produkter. Med en tipcontainer kan man nemt håndtere affald, men dertil findes der også tilbehør, som kan bidrage til udførslen af mange forskellige løfteopgaver. Heldigvis forhandler vi et bredt udvalg af tilbehør til trucks, som bruges til et hav af arbejdsopgaver.

Spændestropper til truck

Der findes mange forskellige produkter, som man kan bruge i kombination med trucks, men en af de vigtigste er måske spændestropper. De rigtige spændestropper kan bruges til at fastspænde gods til trucken, sådan at man minimerer risikoen for tabt gods. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen, men forsikrer også at gods ikke bliver beskadiget under transport. Disse er naturligvis nogle vigtige punkter, når man har med stort maskineri at gøre. Derfor anbefaler vi altid man har nogle spændestropper ved hånden, da det kan være en stor sikkerhedsrisiko at køre med gods, som ikke er spændt fast. Desuden er vores udvalg af spændestropper stort, og indeholder forskellig funktionalitet. Du finder blandt andet spændestropper, som rulles op automatisk og man derfor undgår sammenfiltring. Dertil kan de købes med belastninger på helt op til 500 kg.

Løftekrog og truckkran

Skal der løftes meget tunge og uhåndterbare genstande kan vi anbefale en truckran. Med dem kan man løfte ovenfra og undgår derved at skulle have gaflen ind under genstanden. Vores truckkraner indeholder også funktionalitet, som er specielt designet til at yde maksimal sikkerhed. Det inkluderer egenskaber som låsbart støtteben blandt mange andre praktiske egenskaber. Desuden kan vores truckkraner håndtere selv de tungeste løft. De kan nemlig købes med en løftekapacitet på helt op til 2300 kg, hvilket betyder den kan bruges i langt de fleste tilfælde.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe