Værkstedsskabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Optimal opbevaring med værkstedsskabe

Alle virksomheder har behov for forskellige typer opbevaring, og på lager og værksted, er det særligt værkstedsskabe, der passer godt til formålet. Vores værkstedsskabe er i metal og er derfor ekstra modstandsdygtige overfor det barske miljø der kan være på et værksted. Skabene kan dog også bruges til andre formål, f.eks. som kontorskabe eller i din butik sammen med andet butiksinventar. Der er altså uanede muligheder og derfor kan et værkstedsskab være en god løsning til mange formål. Se udvalget her på siden – vi har helt sikkert et skab der passer dig.

Vælg mellem forskellige typer værkstedsskabe

Vores værkstedsskabe kommer i mange forskellige typer og størrelser. Du kan få skabe med hylder, men du kan også vælge et værkstedsskab som du selv sammensætter, helt efter dine ønsker. Her kan du tilkøbe tilbehør som hylder, værktøjstavler, kroge mm. så skabet bliver helt som du har behov for. Dette er især praktisk, hvis skabet skal bruge til værktøj eller lignende. En anden løsning er vores værktøjsvogne, som også er velegnede til formålet. Vores værkstedsskabe kommer med forskellige typer låse, eksempelvis med aflåseligt håndtag eller elektronisk kodelås. Dette kan være praktisk hvis skabet f.eks. skal bruges i baglokalet i en butik, hvor man vil sikre at alt kan låses af, for at beskytte mod tyveri og indbrud.

Værkstedsskab på hjul

Har du brug for mobil opbevaring, så kan et værkstedsskab på hjul være løsningen. Med et værkstedsskab på hjul kan du nemt flytte skabet rundt efter behov, så du altid har dine ting lige der hvor du skal bruge dem. Skabene kommer med et smart håndtag, så du nemt kan flytte det rundt. Desuden har to af hjulene bremser, så du undgår ulykker, da skabet ikke kan flytte sig i utide. Du kan bruge et værkstedsskab på hjul til alt fra værktøj til mapper og dokumenter, som du gerne vil have mulighed for at transportere rundt. Bestil dit værkstedsskab her på siden og få det leveret lige til døren.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe