Kasseskab eller bakkeskab til praktisk småtingsopbevaring

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Kasseskabe til værkstedet

Værkstedet er med sikkerhed et sted, hvor det er vigtigt med kasseskabe. Ligesom kassereoler giver kasseskabe muligheden for at opbevare en masse småting. Dette kan være ting som skruer, søm og måske vigtigst af alt, de mange forskellige variationer deraf. Når man driver et værksted, er det nødvendigt at have meget forskelligt udstyr, som skal være organiseret, så man hurtigt kan finde det, når behovet er der. Det er ikke det bedste sted at opbevare sit håndværktøj eller værktøjssæt, men her kan du i stedet kigge på vores udvalg af plastkasser. Vores plastkasser tilbyder en robust og god løsning til opbevaring af mange ting på værkstedet, inklusivt værktøj. Det er dog oplagt med kasseskabe eller bakkereoler til småting.

Skabe til småting

Når man køber lagereoler er disse normalvis ganske store. Det er særligt tilfældet for vores pallereoler, hvilket naturligvis er praktisk i nogle situationer. For eksempel hvis man driver en større webshop, er der brug for mere plads. Dog er kasseskabet præcis hvad du skal bruge i værkstedet. Her kan du opbevare alle de småting du skulle have behov for. Vi forhandler dem i mange forskellige størrelser. Det inkluderer altså både størrelsen på skabet og bakkerne. Dertil kan du naturligvis også vælge det kasseskab, med præcis det antal bakker du skal bruge. Vi anbefaler, at du køber et stort kasseskab med masser af bakker. Det skyldes nemlig, at man hurtigt får fyldt dem op, og det bliver noget værre rod, hvis man begynder at fylde flere typer af skruer i en bakke. Derfor er det fordelagtigt at vælge den store model fra starten af. Det er nemlig nemt at fjerne bakker, men det bliver straks mere besværligt, hvis du har brug for flere. I så fald er det nødvendigt at købe et nyt skab.

Kasseskabe til gode priser

Ikke kun kan du vælge imellem mange modeller, men du kan også finde dem til gode priser. Hos AJ Produkter er kvalitet altid i forsædet, men det betyder ikke vores priser er høje. Vi ønsker, at du skal kunne købe dine produkter til erhverv, til gode priser. Du finder alle disse fordelagtige priser lige her på siden, hvor du med sikkerhed kan finde et kasseskab, som dækker dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe