IT-stationer til værksted

Til værkstedet er det oplagt med en IT-station og her kan vi være behjælpelige. Vi forhandler nemlig en lang række IT-stationer, som er lavet til at passe til de flestes behov. Du finder de helt små, som kan bruges til at opbevare diverse småting, men også de større. De store har særlig meget funktionalitet for et værksted, hvor IT er en stor del af hverdagen. Disse kan nemlig købes med glasrammer, sådan at man kan arbejde mens udstyret holdes beskyttet mod støv og snavs. Der kan være flere grunde til at beskytte sit IT-udstyr. Hvis man opbevarer kosteligt IT-udstyr kan der være god grund til at beskytte dette mod tyveri. Derfor er størstedelen af vores IT-stationer aflåselige, hvilket fungerer som et ekstra lag af beskyttelse.

Opbevaring af IT-udstyr

På et moderne værksted har man gerne meget IT-udstyr. Det gælder for mekanikere såvel som andre værksteder, da disse er blevet en stor del af hverdagen. Når disse ikke bruges, er det essentielt at opbevare dem korrekt, og her kan vi tilbyde IT-stationer. De indeholder ventilation, hvilket er nødvendigt i henhold til IT-udstyr, siden det skal kunne afkøle, men er alligevel modstandsdygtige mod støv. Du kan vælge mellem mange forskellige, nogle som kan placeres på et værkstedsbord og andre som står for sig selv. Flere af disse kommer med en glasramme og tastaturholder, så man kan udføre sit arbejde uden at tage udstyret ud af beholderen. Dertil fås de også i forskellige højder, så man kan vælge om man ønsker at stå på en arbejdsmåtte eller sidde i en arbejdsstol.

Beskyt computer mod støv

Ophobning af støv er et problem vi alle kender. Det er derfor ikke begrænset til lager og industri, men særligt i værksteder er det vigtigt med effektiv beskyttelse mod støv. Særligt IT-udstyr er udsat, når det kommer til støv på værkstedet. Det forholder sig jo således at man arbejder med diverse maskineri, som efterlader støv og ofte meget. Det er altså ikke kun almindeligt støv, men også støv som resultat af udført arbejde, som f.eks. byggestøv. Uden den rette beskyttelse af computere, telefoner og terminaler kan man risikere at støvet kommer ind i udstyret, hvilket i sidste ende kan resultere i kortslutning. Desuden udgør støv også en brandfare, og det er derfor essentielt at holde det væk fra elektronik. Hertil forhandler vi funktionelle IT-stationer, som kan bruges til at beskytte diverse IT-udstyr. Om det så er en computer eller en terminal.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe