Skab overblik med et væghængt værktøjsskab

Mangler du en ideel, sikker og praktisk måde at opbevare dit værktøj på arbejdspladsen? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af væghængte værktøjsskabe, der kan opbevare alle dine vigtige redskaber, dokumenter og værktøj effektivt og sikkert.
Vores sektionsskab kommer i forskellige modeller. Du kan blandt andet få et skab med 4 flytbare hylder og er fremstillet i pulverlakeret metal, hvilket giver værktøjsskabet en slidstærk overflade. Skabet kommer desuden med en praktisk cylinderlås, hvortil der medfølger to nøgler. Der kan tilkøbes en sokkel under vores tilbehør, der løfter metalskabet op fra gulvet.

Værktøjsskabe i høj kvalitet til arbejdspladsen

Vores opbevaringsskab i blå med værktøjstavler kan hænges op med krog og kommer ligeledes med en cylinderlås. Denne model har kun to hylder og er derfor ideel til virksomheden, hvor man ikke har meget, der skal opbevares.
Vores skab er ligeledes fremstillet i en kraftig, pulverlakeret metalkonstruktion, der sikrer, at skabet er utrolig slidstærkt og modstandsdygtigt, hvilket sikrer en optimal opbevaring af vigtige dokumenter. Alle vores modeller kan låses af, så du har den optimale sikkerhed ved køb af vores værktøjsskabe.
Er det vigtigere for dig at have vigtige mapper med vigtige informationer, såsom kundeinformationer opbevaret sikkert? Så kan du også tag et kig på vores mappeskab med en enkelt hylde. Dette skab kan rumme 18 A4-mapper eller 14 EU-mapper. Vil du have et mindre alternativ kan du anvende vores hvide opbevaringsskab med aflåselige håndtag, der kan rumme 9 A4-mapper.

Har du spørgsmål til dit nye værktøjsskab?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for rådgivning til at vælge det helt rette værktøjsskab til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os hos AJ Produkter. Vi sidder klar til at hjælpe dig på vores mail og på chatten, hvis du har spørgsmål. Sammen sikrer vi, at du er godt klædt på til at vælge det helt rette skab til dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe