Kemikalieskabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Brandsikkert kemikalieskab til enhver arbejdsplads

Mangler du en sikker og forsvarlig måde at opbevare farlige eller antændelige kemikalier på arbejdspladsen, i fysiklokalet eller i institutionen? Så har vi den helt rette løsning her hos AJ Produkter. I vores sortiment kan du finde et stort udvalg af brandsikre kemikalieskabe i høj kvalitet.
Du kan få et brandsikkert kemikalieskab både med og uden elektronisk lås, hvis du ønsker at bruge nøgle i stedet. Skabene fås både i klassiske hvide farver, der passer ind på de fleste arbejdspladser, såvel som i en mere iøjefaldende gul farve, der signalerer, at man skal være forsigtig med håndteringen af indholdet af skabet.

Få et kemikalieskab til ethvert behov

Du kan finde et kemikalieskab til lige præcis dine behov i vores sortiment. Vores skabe kommer nemlig i mange forskellige størrelser, hvilket sikrer, at det er nemt at finde det helt rette skab til ens arbejdsplads. Vi har et kemikalieskab med flytbare bakker og hylder, så du har fuld fleksibilitet i din indretning af skabene. Skabene kommer med brandisolering mellem dobbelte stålplader i døre, gavle, top og bund og er desuden lakeret med flammesikker pulverlak.
Disse modeller kommer både med elektronisk lås og nøglelås, så du kan vælge lige den aflåsningsform, der passer dig bedst. Uanset om du har det bedst med at huske en talkombination eller opbevare en nøgle, så har vi et brandsikkert kemikalieskab til dig i vores sortiment, der matcher dine behov.

Brandsikkert skab med manuel lukning

Ønsker du endnu mere sikkerhed til dit kemikalieskab? Så prøv vores skabe der har manuel lukning og en trepunktslås. Skabene kommer med en 51 mm høj lækagesikker spildbakke, der opsamler eventuelt spild. Du skal derfor ikke være nervøs, hvis et af kemikalierne lækker. Skabene er brandklassificerede og er FM-godkendt. Du får dermed ikke et bedre brandsikkert skab, når det gælder sikker og forsvarlig opbevaring af farlige væsker.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe