Tilbehør til pallereoler

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Stolpebeskyttere til pallereoler

Når man har med pallereoler at gøre, er det vigtigt at sikkerheden er i top. Det handler nemlig om store lagereoler, som nemt kan påføre store skader, hvis der sker en ulykke. Ikke kun er dette farligt for ansatte, men også inventaret. En ting som er særligt udsat på en pallereol, er stolperne. Disse udsættes nemlig konstant for risiko for påkørsel, hvilket kan være risikabelt hvis man bruger store palleløftere og lignende. Derved er det fuldkommen essentielt at man beskytter stolperne imod påkørsel, hvilket vi kan hjælpe dig med. Vi forhandler et stort udvalg af tilbehør til pallereoler, herunder stolpebeskyttere, som med sikkerhed kan afværge denne risiko. De er særdeles robuste og bliver boltet til gulvet, hvilket tilbyder et ekstra lag beskyttelse til dine pallereoler. Disse kan naturligvis også bruges på dækreoler eller kassereoler, men pallereoler er klart de vigtigste at beskytte.

Gavlbeskytter til reoler

Efter du har anskaffet dine stolpebeskyttere, er disse sikret. Dog er det stadig vigtigt at få beskyttet dine gavle, da disse også er i farezonen. Som ordsproget siger; er en kæde kun så stærk som det svageste led, og det er derfor helt essentielt at beskytte alle dele af pallereolen. Det kan du heldigvis også gøre med produkter fra os, da vi forhandler flere forskellige gavlbeskyttere, som du tilmed kan købe til fornuftige priser. De fungerer på samme måde som stolpebeskytterne ved at de bliver boltret fast. Så du skal altså have fat i noget håndværktøj eller et værktøjssæt, for at få det monteret. Selvom det kræver lidt monteringsarbejde, er det alligevel tiden værd, siden det giver et ekstra lag af beskyttelse man ikke kan være foruden.

Tilbehør til pallereoler

Som du nok er bekendt med, er der altså mange produkter som er absolut nødvendige, når det kommer til at opretholde et sikkert og velfungerende lager. Det er ligegyldigt om det er et stort lager med pallereoler eller et mindre butikslager. Dog er der bare noget tilbehør man ikke kan undvære i et stort lager. Her er særligt beskyttelse vigtigt, men det kan du heldigvis finde hos os. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af tilbehør til pallereoler, og andre lagerreoler. Du finder alt lige fra sikkerhedsbeskyttelse til mere simple ting som stiger og lagerkasser. Alt dette til nogle fornuftige priser.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe