Få opbevaret dine materialer effektivt med en industrireol i høj kvalitet

Uanset hvad du har brug for at have opbevaret på arbejdspladsen, så er en industrireol fra AJ Produkter en rigtig god løsning. Vores industrireoler kommer med forskellige antal hylder, forskellig maks. kapacitet og stærke, udtrækkelige hylder, der gør det nemt for dig at tilgå hyldens indhold hurtigt og ligetil uden at skulle bøje og strække dig unødvendigt.
Vores industrireoler er en ergonomisk opbevaringsløsning, der passer godt til enhver arbejdsplads, hvor man gerne vil have en praktisk løsning, der forener effektivitet og ergonomi i det daglige arbejde. Med en industrireol fra AJ Produkter har du således altid dine redskaber lige ved hånden, uden du skal belaste din krop for at tilgå dem.

Få en industrireol til ethvert behov

Vores industrireol kan fås både med og uden kasser, alt efter om du ønsker organiseret opbevaring eller har varer eller madvarer, der skal stilles direkte på hylderne. Det kan eksempelvis være tilfældet i en bager, hos en konditor, et pizzeria eller andre madsteder, hvor man gerne vil have maden tæt på, så der hurtigt kan fyldes op.
Vores industrireoler kommer med anti-tilt-lås, så du ikke skal være nervøs for, at reolen vælter. Industrireolen er fremstillet i robust stål, hvilket sikrer en stærk og kompakt opbevaring af mindre gods eller madvarer.
To af modellerne har fem hylder, hvor hver enkelt hylde har en maks. belastning på 150 kg. Hver hylde er desuden forsynet med et praktisk håndtag, så du nemt

En industrireol med forskellig udstræk til forskellige behov

Mangler du en industrireol, der kan klare en høj vægt? Så har vi også en model, hvor hver enkel hylde kan klare helt op til 200 kg. Modellen har 4 kompakte hylder og samme smarte anti-tilt-lås og praktiske håndtag som de andre modeller.
Hylderne er til afveksling fra de andre modeller 70% udtrækkelig. Den perfekte løsning til dig der har brug for en industrireol, der kan klare høj belastning, og som sikrer en god ergonomisk arbejdsstilling i det daglige arbejde.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe