Robust bæreplade til pallereol i høj kvalitet

Mangler du ekstra bæreplader til vores ULTIMATE pallereol? Så har vi et stort udvalg af praktiske bæreplader her, som sørger for stabilitet og ekstra kapacitet til din pallereol. Vi har både en kompakt bæreplade med en maks. belastning på 250 kg samt vores bæreplade i trådnet, der kan klare en belastning på helt op til 1000 kg. Der er med andre ord en løsning i vores sortiment, der kan imødekomme ethvert behov på ethvert lager – også hvis du har meget tungt gods, der skal opbevares sikkert og effektivt.

Prøv vores praktiske bæreplade til mindre gods

Vores metalhylde på 6,2 kg kan klare en belastning på helt op til 250 kg. Perfekt til virksomheden der skal have opbevaret gods og varer, der ikke vejer alverden. Bærepladen er fremstillet som tilbehør til vores pallereol ULTIMATE og passer til alle bjælkebredder.
Har du brug for en bæreplade, der kan klare rigtig tungt gods? Så skal du have fat i vores bæreplade i trådnet, som også er speciallavet til vores ULTIMATE pallereol. Bærepladen er nem at montere og kan klare gods med en vægt på helt op til 1000 kg. Den perfekte følgesvend til ethvert lager, hvor man har brug for at få opbevaret tungt gods eller ekstra tunge varer eller materialer sikkert og effektivt.

Har du spørgsmål til vores bæreplade?

Har du spørgsmål til vores bæreplader, eller vil du vide mere om vores ULTIMATE pallereol og de mange muligheder, du har, når du investerer i en pallereol eller bæreplade fra AJ Produkter? Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så svarer vi gerne på de spørgsmål, du måtte have, samt rådgiver dig så du ender med den helt rette løsning til lige præcis jeres arbejdsplads.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe