Pallereoler

Sådan vælger du den rigtige pallereol til dine behov

Læs vores guide

Hvilke pallereoler findes der?

En pallereol er uundværlig til opbevaring af varer på de fleste lagre. I vores sortiment har vi ganske enkelt en type pallereol – men selvfølgelig i forskellige mål og variationer, så de passer til lige netop dine behov. Skulle du med tiden få brug for mere opbevaringsplads, er det derfor nemt at supplere med flere komplette pallereoler eller du kan vælge at tilføje påbygningssektioner til dine eksisterende reoler for at maksimal udnyttelse af lagerpladsen. På den måde tilpasser pallereolerne sig til dit lager og dine behov – og ikke omvendt.

Pallereol til lager og erhverv

En pallereol kan være et godt valg, hvis du gerne vil skabe et effektivt lager – uanset erhverv. Mange varer kommer på europapaller, som flyttes rundt med hjælpemidler som trucks og palleløftere. For at gøre det let for at sortere varerne er det praktisk med reoler, der er bygget til at håndtere pallerne. Med vores pallereoler kan du opbygge lageret præcis så det passer til dit lager og dine varer. Foruden reolerne kan du tilkøbe beskyttelse, bæreplader, bærebjælker og diverse tilbehør, som gør det nemt at justere reolerne, så de passer til dit erhverv og giver dig det mest effektive lager.

Hvor stor afstand skal der være mellem reolerne?

Vælger du at udvide dine pallereol en påbygningssektion, skal der ingen afstand være mellem reolerne, da denne fastmonteres på en eksisterende sektion. Skal du derimod opstille dobbeltreoler, er det vigtigt at sørge for at disse står korrekt. Det kan du blandt andet gøre ved at anvende et eller flere afstandsstykker. Find afstandsstykkerne i vores tilbehørskategori.

Pallereol regler, sikkerhed og lovkrav

Oftest anvendes pallereoler til at opbevare meget og tungt inventar. Det er en af grundene til at der er en række regler, der skal overholdes med hensyn til sikkerhed og arbejdsmiljø. Først og fremmest er det vigtigt at have styr på om dit lager overholder den gældende lovgivning, da denne er med til at minimere risikoen for ulykker. En del af lovgivningen lyder blandt andet på at pallereolerne skal have foretaget et årligt sikkerhedstjek af en sagkyndig. Derudover er det altid vigtigt at vedligeholde og efterse reoler løbende for at føre eftersyn med at pallereolerne lever op til gældende lovkrav ift. konstruktion, udstyr, sikring og lignende. Har du spørgsmål til regler og krav i forbindelse med opsætningen af pallereoler på dit lager, er du velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning.

Regler for pallereoler

Når det kommer til pallereoler, er det en række regler der skal overholdes, af hensyn til arbejdsmiljøet og de ansattes sikkerhed. Du skal overholde gældende lovgivning på området og skal desuden have foretaget et lovligt årligt sikkerhedstjek af en fagligt uddannet inspektør, for at sikre at dine lagerlokaler er indrettet forsvarligt. Desuden er der en række regler som du skal følge når du indretter med pallereoler, såsom at gulvet skal være plant og passe til pallereolens punktbelastninger. Spørg os endelig om råd når du skal indrette med pallereoler – vi hjælper dig gerne med at finde en sikker løsning der passer til dine lagerrum.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe