Pallereoler

guide til køb af pallereoler

Sådan vælger du den rigtige pallereol til dine behov

Læs vores guide

Sortér og opbevar dine paller effektivt med en robust pallereol

Har du brug for en god og effektiv opbevaringsløsning til jeres paller på lageret? Så er vores fleksible pallereol ULTIMATE det oplagte valg. Vores ULTIMATE pallereol er AJ Produkters egen produktion og design. ULTIMATE reolen er en oplagt opbevaringsløsning til enhver virksomhed og ethvert lager, hvor man har brug for sikker og overskuelig opbevaring af sine paller.
Vores pallereol er fremstillet i slidstærkt stål og tilbyder høj fleksibilitet med sine påbygningssektioner, der kan købes i det antal, den enkelte virksomhed har behov for. Med andre ord kan du sikre effektiv logistik med den tilpasningsdygtige ULTIMATE pallereol, da du kan tilpasse reolen dine specifikke behov og krav. Pallereolen kan komplementeres med meget forskelligt tilbehør, så du altid kan ændre og bygge pallereolen om, hvis dine behov skulle ændre sig med tiden.

Sikker opbevaring med AJ Produkters pallereol i høj kvalitet

Vores fritstående ULTIMATE pallereol har været igennem en lang række tests, herunder: EN 15512, DGUV Regel 108-007 og EN 1090-1:2009+A1:2011. Den opfylder altså branchens sikkerhedskrav og standarder, hvilket betyder, at du trygt kan stable og opbevare dine paller med ro i maven. Pallereolerne kommer i forskellige højder og bærebjælkerne kan justeres, så reolen er nem og ligetil at tilgå. Der følger desuden belastningsskilt og niveauplader med.

Sammensæt jeres pallereol til lige jeres behov

Alle reolerne leveres usamlet og kommer i forskellige højder: 2500 mm, 4000 mm og 6000 mm og med plads til et forskelligt antal paller og vægtkapacitet. Max belastningen pr. palle varierer fra 500 kg til 1000 kg alt efter hvilken reolsektion, du vælger. Ligeledes kan reolerne opbevare alt fra 6 til og 24 paller per sektion alt efter hvilken sektion, der er tale om. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis den pallereol, der passer til pladsen og behovene på jeres arbejdsplads.