Guide til sikker opbevaring

Guide til sikker opbevaring

På de fleste arbejdspladser er der dokumenter og værdigenstande, som skal beskyttes mod tyveri eller brand – eller begge dele. Det er dog altid vigtigt at vælge det rigtige opbevaringsskab, uanset hvad det er, der skal opbevares. I denne guide hjælper vi dig med at finde den type skab, der passer bedst til dine behov.

Hvilken form for værdiopbevaring eller pengeskab har du brug for?

Opbevaring af mindre værdigenstande
Et værdiskab er en tyveribeskyttelse til beskyttelse af ejendele med lille eller ingen forsikringsværdi. Disse skabe er ikke certificeret til tyveri- og brandbeskyttelse, men kan være velegnede til brug på f.eks. hoteller, kontorer eller i boliger.

Tyveri- og brandsikring af vigtige dokumenter
Vælg et tyverisikret skab. Disse skabe er indbrudstestet og certificeret i henhold til EN 14450. De er klassificeret som S1 (lavere indbrudssikring) og S2 (højere indbrudssikring). Mange tyverisikringsskabe er også brandklassificeret i henhold til EN 15659.

Opbevaring af farlige genstande m.v.
Her er det uden tvivl et sikkerhedsskab, der skal anvendes. Sikkerhedsskabene er indbrudstestet og certificeret iht. svensk standard SSF 3492. Skabene er ikke brandtestet, da de primært har til formål at beskytte mod tyveri.
Opbevaringsskab med kodelås i to forskellige højder
Opbevaringskab SAFE
3.195,-
Værdiskab, der kan monteres på en væg eller suppleres med en sokkel til placering på gulvet
Værdiskab CUBE
Tyveri- og brandbeskyttelse af kontanter, smykker og andre værdigenstande
Et værdiskab kan give tilstrækkelig beskyttelse af værdifulde genstande. Det giver en stærkere beskyttelse end både tyveri- og sikkerhedsskabe. De er indbrudstestet og certificeret i henhold til EN 1143-1 og klassificeret i klasser – jo højere klasse, jo mere sikre. Pengeskabe er ofte også brandklassificeret, og klassifikationen angiver, hvor mange minutter indholdet er beskyttet mod brand.

Brandskab til beskyttelse af værdigenstande og dokumenter
Vælg et brandskab med brandisolering. Skabene er ikke certificeret i forhold til fuldstændig brandbeskyttelse, men har brandisolerede døre og vægge som forsinker spredningen af brand i følsomme miljøer.

Brandsikker opbevaring af værdigenstande og vigtige dokumenter
Brandsikre skabe eller brandsikre dokument- og arkivskabe er velegnede til disse behov. Skabene er brandklassificeret i henhold til f.eks. NT Fire 017, UL, EN 15659 eller EN 1047. De er klassificeret som P60, P90 eller P120, hvilket betyder, at de beskytter papir mod brand i henholdsvis 60, 90 eller 120 minutter. Disse skabe kan også være indbrudsklassificeret.

Brandsikker opbevaring af datamedier som f.eks. USB'er og harddiske
Dataskabe er specielt designet til at beskytte digitale medier. Skabene er brandklassificeret, så deres indvendige temperatur i tilfælde af brand ikke overstiger 50 °C i den tidsperiode, de er klassificerede til. 


Værdiskab med 4 rum og kodelås
Værdiskab VALUE
6.445,-
To brand- og indbrudssikre pengeskabe i forskellige størrelser
Brand- og indbrudssikkert værdiskab DEFEND
14.495,-

Spørg os om værdiskabe

Hvis du er i tvivl om, hvilken type værdiskab eller pengeskab, der bedst opfylder dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have til vores produkter.


Værdiskabe til tryg opbevaring

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik