Vælg de rigtige pengeskabe og sikkerhedsskabe

Vælg de rigtige pengeskabe og sikkerhedsskabe

Hos de fleste firmaer har man vigtige papirer og ting, der skal beskyttes mod tyveri og brand. En smart idé er at få et pengeskab installeret, der lever op til dine sikkerhedskrav. I private hjem er det mere og mere normalt at vælge et pengeskab i stedet for en bankboks. Det er vigtigt at vide, at dine værdier er trygge, uanset om det er på arbejdet eller derhjemme.

Hvilken type sikkerhedsskab har du brug for?

Værdiskab
Et værdiskab giver beskyttelse mod tyveri og er velegnet til ejendele med lav eller ingen forsikringsværdi. Disse skabe har ikke certificering til tyveri- eller brandsikring, men de kan være passende til f.eks. hoteller, kontorer eller hjem.

Tyverisikre skabe
Disse skabe er testet mod indbrud og certificeret efter EN 14450. De klassificeres som S1 (lavere indbrudssikring) og S2 (højere indbrudssikring). Mange tyverisikrikre skabe er også brandklassificeret efter EN 15659.

Våbenskab
Her handler det om at vælge sikkerhedsskabe. Det er indbrudssikre skabe med robust stålkonstruktion. Sikkerhedsskabene er testet mod indbrud og certificeret efter svensk standard SSF 3492. Skabene er ikke testet mod brand, da de primært er beregnet til at beskytte mod tyveri.
Opbevaringsskab med kodelås i to forskellige højder
Opbevaringskab SAFE
3.195,-
Værdiskab, der kan monteres på en væg eller suppleres med en sokkel til placering på gulvet
Værdiskab CUBE
Sikkerhedsskab
Et sikkerhedsskab giver solid beskyttelse til dyrebare ejendele med høj værdi. Skabene giver stærkere beskyttelse end både tyverisikringsskabe og værdiskabe. De er testet mod indbrud og certificeret efter EN 1143-1 og klassificeret i grader - jo højere grad, desto sikrere. Sikkerhedsskabe er ofte også brandklassificerede, og klassificeringen angiver, hvor mange minutter indholdet er beskyttet mod brand.

Brandsikkert skab
Et brandsikkert skab er velegnet til værdigenstande og dokumenter. Skabene er ikke certificeret til brandsikring, men har brandsikker isolering i døre og vægge for at forsinke brandspredning i følsomme områder.

Brandklassificeret skab
Sikker beskyttelse af vigtige dokumenter og værdifulde genstande opnås med brandklassoficerede skabe eller brandsikre arkiv- og dokumentskabe. Skabene er brandklassificerede efter f.eks. NT Fire 017, UL, EN 15659 eller EN 1047. De får brandklassen P60, P90 eller P120, hvilket betyder, at de beskytter papirer mod brand i 60, 90 eller 120 minutter. Disse skabe kan også være indbrudssikrede.

Data- og medieskab
Data- og medieskabe er specielt designet til at beskytte datamedier som USB-drev og harddiske. Skabene er brandklassificerede, og deres indre temperatur overstiger aldrig 50°C under den tid, de er klassificeret til, under en brand.

Deponeringsbokse
Med en deponeringsboks kan du deponere værdigenstande uden at åbne boksen. Denne type sikkerhedsskab passer godt til butikker og andre virksomheder, hvor det skal være nemt og hurtigt at deponere kontanter og værdigenstande.
 
 


Værdiskab med 4 rum og kodelås
Værdiskab VALUE
6.445,-
To brand- og indbrudssikre pengeskabe i forskellige størrelser
Brand- og indbrudssikkert værdiskab DEFEND
14.495,-

Spørg os om værdiopbevaring

Hvis du er i tvivl om, hvilken type værdiskab eller pengeskab, der bedst opfylder dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have til vores produkter.


Værdiskabe til tryg opbevaring

FAQ

Pengeskabe beskytter værdigenstande mod tyveri og nogle endda mod brand. Så hvis du har værdier du gerne vil beskytte, er et pengeskab altid en god idé. 
Valg af pengeskab afhænger af dine behov: Vurder størrelse, sikkerhedsniveau (brandsikring, tyverisikring), låsetype (nøgle, kombination, elektronisk), og om det skal beskytte mod brand, tyveri eller begge. Konsulter sikkerhedseksperter for det bedst passende valg.
Brandsikre pengeskabe er brandklassificerede i henhold til f.eks. NT Fire 017, UL, EN 15659 eller EN 1047. Så gå efter disse klassificeringer, hvis du er på udkig efter et brandsikkert pengeskab.
Sikkerheden af et pengeskab afhænger af dets konstruktion, materialer og låsesystem. Godkendte pengeskabe, der opfylder internationale standarder som f.eks. EN 1143-1 eller UL 687, tilbyder højere sikkerhedsniveauer og beskyttelse mod tyveri og brand. Dog er intet pengeskab uigennemtrængeligt. Det er vigtigt at vælge et pengeskab, der passer til dine beskyttelsesbehov og konsultere eksperter omkring det bedst mulige valg.
Prisen på et kvalitetspengeskab i Danmark varierer afhængigt af størrelse, sikkerhedsniveau og funktioner. Mindre pengeskabe kan starte omkring et par tusinde kroner, mens større og mere avancerede modeller kan koste flere titusinde kroner. Vælg baseret på dine behov og budget.
Vores priser på små pengeskabe starter på 845,- kr. ekskl. moms.
Et pengeskab kan være lavet af forskellige materialer som stål, jern og beton. Disse materialer giver solid konstruktion og beskyttelse mod tyveri, brand og andre trusler.
Placer pengeskabet, hvor det kan forankres sikkert til væggen og/eller gulvet.
Ja, en professionel låsesmed med ekspertise inden for sikkerhed kan have evnen til at åbne visse pengeskabe, især hvis ejeren har glemt kombinationen eller mistet nøglen. Men mere avancerede og sikrede pengeskabe kan kræve specialiserede værktøjer og teknikker, og det er vigtigt at respektere lovkrav og ejendomsrettigheder ved enhver åbning af pengeskabet.
At flytte et større pengeskab kræver professionel hjælp på grund af vægt og sikkerhedsfaktorer. Hyr specialiserede flyttefirmaer med ekspertise inden for tungt udstyr. Forbered omgivelserne, brug korrekte løfteværktøjer, og følg producentens retningslinjer for at undgå skader på pengeskabet, omgivelser og personer.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik