Brandsikre skabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Brandsikre skabe sikrer dine værdipapirer

Er det vigtigt for dig at have ro i maven, når du efterlader vigtige papirer i dit skab i hjemmet eller på kontoret? Så har vi det helt rigtige redskab til dig her i vores sortiment. Med vores brandsikre skabe er du nemlig sikret, at dine vigtige dokumenter bliver opbevaret forsvarligt og sikkert i tilfælde af brand. Traditionelle skabe er i langt de fleste tilfælde ikke brandsikre. Derfor kan du risikere at miste dine værdipapirer, hvis du ikke sørger for at købe et skab, der er brandsikkert. Slip for hovedpinen og bekymringen og sørg for, at dine dokumenter er sikre helt fra start – det bliver både du og din virksomhed glad for, hvis uheldet er ude.

Slip for uro i maven med brandsikre skabe

Selvom det er yderst sjældent, at der udbryder brand på kontorer eller i hjemmet, så er det utrolig vigtigt at være på forkant og sikre, at ens vigtige dokumenter er opbevaret under sikre forhold. Slip for uroen i kroppen og investér i brandsikre skabe, som sørger for, at dine værdipapirer forbliver intakte i tilfælde af brand. Så kan du altid forlade dit kontor og dit hjem med ro i maven – præcis som det skal være.

Brandsikre skabe til ethvert behov

Vi har brandisolerede skabe i mange forskellige størrelser. Med andre ord kan du finde et skab, der passer lige præcis til dit behov på dit kontor eller til dit hjem. Vi har både brandsikre skabe med glas, så indholdet af skabet kan ses, såvel som aflukkede skabe, hvor indholdet af skabet er skjult. Du kan derfor vælge det skab, der matcher dine behov. Størstedelen af vores skabe er desuden tyverisikrede, så du kan slå to fluer med et smæk, når det gælder sikker opbevaring af dine værdigenstande. Har du spørgsmål til vores brandsikre skabe, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig bedst muligt, så du bliver godt klædt på til at finde de helt rette brandsikre skabe til lige præcis dine behov. Kontakt os blot, så sørger vi for at du ender med den helt rette løsning.