Brandklassificerede skabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Brandsikkert dokumentskab med lås eller uden

Mangler du en sikker og forsvarlig måde at opbevare dine vigtige papirer på? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtigt det er at kunne efterlade sine værdipapirer med ro i maven i sit dokumentskab.
Derfor er det også helt essentielt, at dokumentskabet er brandsikkert og med lås, så du netop kan have den ro, du har brug for, når du efterlader dine dokumenter enten på arbejdet eller på hjemmekontoret. Så kan du koncentrere dig om dine arbejdsopgaver og nyde din fritid, uden at tænke på om dine værdipapirer er sikret.

Sørg for et brandsikkert dokumentskab – så er du sikret, hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og der skulle opstå brand på kontoret eller hjemmet, er det helt essentielt, at dit dokumentskab er brandsikkert, så dine vigtige dokumenter ikke går tabt. Derfor anbefaler vi altid, at du køber dit dokumentskab hos AJ Produkter, der har 100% brandsikrede dokumentskabe i høj kvalitet.
Derudover kommer vores brandsikre dokumentskabe selvfølgelig også alle med lås. Du kan både få et brandsikkert dokumentskab med lås, der er integreret i dokumentskabet, såvel som et skab med nøglelås, hvis du har det bedst med at ikke skulle huske en kode, og i stedet have nøglen på dig.
Det er en smagssag, hvad man foretrækker. Derfor har vi forskellige skabe i vores sortiment, så du selv kan bestemme, hvilken låseløsning der passer bedst til dine ønsker. Flere af vores modeller er desuden indbrudscertificerede, så du kan have ekstra ro i kroppen, når du forlader dit dokumentskab med dine vigtigste papirer i.

Har du spørgsmål til et brandsikkert dokumentskab med lås?

Er du i tvivl om, hvilket skab du skal vælge? Eller hvordan du skal låse dine dokumenter inde forsvarligt? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos AJ Produkter. Så sørger vi for at hjælpe dig med at finde det helt rette dokumentskab til dine behov.
Vores dokumentskabe kommer i mange forskellige stile, størrelser og farver, så der er noget til enhver smag. Du vil derfor med garanti kunne gå på opdagelse i vores udvalg og finde det helt rette skab til dine behov.