Beskyt dine værdier med et pengeskab eller sikkerhedsskab

Vil du gerne beskytte dine værdier, så et pengeskab, også kaldet sikkerhedsskab, en oplagt løsning. Der kan være mange forskellige ting som du gerne vil beskytte. Mange vælger at opbevare værdipapirer, regnskaber, fotos, eller penge i et tyveri og brandsikkert pengeskab. Det kan også være nødvendigt med et pengeskab på arbejdspladsen, hvis du eksempelvis skal opbevare vigtige papirer sikkert, i henhold til GDPR-loven. Har du værdier som du gerne vil opbevare sikkert, så kan du her læse mere om vores forskellige typer af pengeskabe og værdiskabe.

Sikkerhedsskab til dokumenter

I dag er mange dokumenter opbevaret digitalt, men dette er ikke altid tilfældet. Det kan være at du har nogle dokumenter, som er så følsomme at de ikke kan opbevares digitalt. Det kan f.eks. være i henhold til hackerangreb, som er en grund til hvorfor mange vælger at bruge sikkerhedsskabe. Dertil kan disse jo også bruges til pengeopbevaring, og man kan derved slå to fluer med et smæk. Et indbrudssikkert siikkerhedsskab er en nødvendighed, også i et moderne kontor. Du har måske allerede dine kontorstole, computerborde, eller måske kontorskabe, men sikkerhedsskabet er faktisk lige så vigtigt. Der er næsten ingen forretninger, som ikke har dokumenter som skal beskyttes – også selvom du måske ikke har tænkt over det før. Hvis du opbevarer fakturaer, kundenumre, eller andre personlige oplysninger på kunder, skal disse beskyttes fra uvedkommende. Det skyldes at det er dit ansvar at beskytte personfølsomme oplysninger på kunder, samt at forhindre at informationer ender hos konkurrenten.

Brandsikkert pengeskab

Her på siden finder du et udvalg af brandsikre penge- og sikkerhedsskabe, som er godkendte til at modstå brand. Dette kan være relevant at have med i dine overvejelser, hvis du eksempelvis skal vide hvor meget dit forsikringsselskab tillader at du opbevarer i dit sikkerhedsskab. Jo højere det brandsikre pengeskab er vurderet at kunne modstå, jo mere vil forsikringen dække at du opbevarer. Tag et kig på den enkelte model, for at finde netop det, der passer dig.

Små sikkerhedsskabe

Vi forhandler en række mindre sikkerhedsskabe, som ikke optager meget plads. Mange sikkerhedsskabe er nemlig meget store grundet den kraftfulde beskyttelse det tillader. Dog er dette ikke altid vigtigt, og særligt ikke hvis du boltrer sikkerhedsskabet til gulvet. Langt de fleste mindre virksomheder kan nyde godt af vores mindre sikkerhedsskabe, da mindre virksomheder sjældent har store mængder af dokumenter, som skal beskyttes. Den lille størrelse gør det muligt at placere dem på selv de mindste kontorer. Stil dit nye sikkerhedsskab under dit hæve sænke skrivebord, så du altid har det ved hånden, eller i et andet mindre rum. Så længe du har boltret skabet til gulvet, skulle det gerne være rigeligt.

Certificerede pengeskabe

Flere af vores pengeskabe er certificerede og indbrudstestet. Det vil altså sige at vores indbrudssikre pengeskabe er modstandsdygtige imod de fleste tyveriforsøg. Under testen bliver de nemlig testet med et simuleret tyveriforsøg, hvor indbrudsbeskyttelsen vurderes. Her er flere af vores skabe blevet vurderet til den højeste grad af beskyttelse, og har derfor certificeringen. Dertil har flere af disse pengeskabe, eller værdiskabe, også certificeringer indenfor brandisolation. Dette er særdeles praktisk, hvis du opbevarer følsomme og nødvendige dokumenter. På den måde kan du beskytte dine dokumenter eller penge, også under brand. Graden af beskyttelse afhænger af klassificeringen, som blandt andet kan købes med 60P, hvilket betyder skabet kan klare 60 minutter i 1000 grader, uden at beskadige indvendigt papir.