Brandsikre pengeskabe for ekstra tryghed

Med et brandsikkert pengeskab kan du opbevare dine vigtigste dokumenter. Selvom mange af disse i dag eksisterer digital, kan der stadig være værdifulde papirer af den ene eller anden slags, som du har brug for at gemme i fysisk format. Det kunne eksempelvis være dokumenter med følsomme data, fakturaer, kreditkort, pas eller penge. Med et pengeskab, der samtidigt er brandsikkert, får du et to-i-et-skab, som forhåbentlig gør, at du føler dig ekstra sikker ved opbevaringen af værdigenstande.

Hvorfor vælge et certificeret tyveri- og brandskab?

Der kan være flere grunde til at vælge et certificeret brand- og pengeskab. Først og fremmest, betyder en certificering at skabet er blevet testet – både for indbruds- og brandsikkerheden. Hos os kan du finde et certificeret skab i to størrelser. Begge giver op til 60 minutters brandbeskyttelse og har en Grade I indenfor indbrudsklassificering. Grade er den europæiske standard for indbrudsklassifikation af værdiskabe, og et udtryk for at skabet har gennemgået en række test i hvor let det er at bryde ind i det. Den viden kan blandt andet være nyttig i forhold til forsikring og hvor høje værdier, de vil godkende at du opbevarer i skabet. Vigtigst af alt, kan en brandsikker pengeboks dog være med til at give dig en større ro i maven, når du ved nogenlunde præcist, hvor meget det kan modstå.

Vælg et tyveri- og brandsikkert skab med nøgle- eller kodelås

I vores sortiment kan du vælge om du vil have et tyveri- og brandsikkert skab med enten nøglelås eller elektronisk lås. Så du behøver blot at tage stilling til, om du helst vil passe på en nøgle eller huske på en kode. Med kodelås kan en fordel være at I er flere der kan kende til koden og dermed hjælpe hinanden med at huske på koden og samtidig er I ikke afhængige af at én person er til stede. På den anden side kan det også være en risiko at koden lettere kan havne i de forkerte hænder.

Små sikkerhedsskabe

Vi forhandler en række mindre sikkerhedsskabe, som ikke optager meget plads. Mange sikkerhedsskabe er nemlig meget store grundet den kraftfulde beskyttelse det tillader. Dog er dette ikke altid vigtigt, og særligt ikke hvis du boltrer sikkerhedsskabet til gulvet. Langt de fleste mindre virksomheder kan nyde godt af vores mindre sikkerhedsskabe, da mindre virksomheder sjældent har store mængder af dokumenter, som skal beskyttes. Den lille størrelse gør det muligt at placere dem på selv de mindste kontorer. Stil dit nye sikkerhedsskab under dit hæve sænke skrivebord, så du altid har det ved hånden, eller i et andet mindre rum. Så længe du har boltret skabet til gulvet, skulle det gerne være rigeligt.

Certificerede pengeskabe

Flere af vores pengeskabe er certificerede og indbrudstestet. Det vil altså sige at vores indbrudssikre pengeskabe er modstandsdygtige imod de fleste tyveriforsøg. Under testen bliver de nemlig testet med et simuleret tyveriforsøg, hvor indbrudsbeskyttelsen vurderes. Her er flere af vores skabe blevet vurderet til den højeste grad af beskyttelse, og har derfor certificeringen. Dertil har flere af disse pengeskabe, eller værdiskabe, også certificeringer indenfor brandisolation. Dette er særdeles praktisk, hvis du opbevarer følsomme og nødvendige dokumenter. På den måde kan du beskytte dine dokumenter eller penge, også under brand. Graden af beskyttelse afhænger af klassificeringen, som blandt andet kan købes med 60P, hvilket betyder skabet kan klare 60 minutter i 1000 grader, uden at beskadige indvendigt papir.