Sikkerhedsskabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Få et sikkerhedsskab i høj kvalitet

Mangler du et sikkert og forsvarligt sted at opbevare vigtige dokumenter og værdier? Så er vores sikkerhedsskabe de helt rette skabe til opgaven. Der er intet værre end at være nervøs for sine vigtige ejendele eller værdipapirer. Derfor er det en oplagt løsning at få dem låst forsvarligt inde i et sikkerhedsskab, som både er brand- og indbrudscertificeret efter en fælles europæisk norm for brandklassificering af skabe. På den måde er du garanteret, at dine vigtige dokumenter og værdier er sikkert opbevaret.

Vores sikkerhedsskabe giver ro i maven

Med et sikkerhedsskab fra AJ Produkter kan du roligt forlade kontoret og dit hjem med ro i maven. Dine vigtige papirer og værdigenstande er nemlig beskyttet mod både tyveri, såvel som risikoen for brand, når det er låst inde i et af vores brandsikrede skabe. OBS. Mange af skabene har en brandbeskyttelsestid på 30 eller 60 min. Du kan læse det enkelte skabs beskyttelsestid direkte under produktinformationen på det enkelte skab.

Find et sikkerhedsskab til dine behov

Du kan finde sikkerhedsskabe i mange forskellige størrelser og designs i vores store udvalg af sikkerhedsskabe hos AJ Produkter. Vi har både skabe, der er specialdesignet til laptops, vigtige værdipapirer eller værdigenstande. Du kan derfor finde lige præcis det skab, du har brug for til dine behov i vores store udvalg af sikkerhedsskabe i høj kvalitet.
Du har forskellige aflåsningsmuligheder med vores sikkerhedsskabe, alt efter om du er til en elektronisk lås, eller om du foretrækker at have din lås på dig, så du ikke skal huske på en kode. Det er helt op til dig. Uanset hvilken aflåsningsform du er til, kan du finde et praktisk sikkerhedsskab i vores sortiment, der imødekommer dine præferencer.
Hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning er du også mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Så besvarer vi dine spørgsmål efter bedste evne og hjælper dig med at finde den helt rette løsning til jeres kontor/hjem.