Akustikplader

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb akustikplader til kontoret

Forbedr simpelt og effektivt akustikken på kontoret – eller hvilket som helst andet rum. I vores sortiment af akustikplader har du mulighed for at vælge mange former for designs og farver. Og det behøver ikke at stoppe der. For her hos AJ Produkter finder du alt indenfor inventar til arbejdspladsen – fra kontoret til lageret.

Du kan se det store udvalg her på hjemmesiden eller kontakte os for personlig vejledning omkring indretningen på din arbejdsplads. Vi vil meget gerne hjælpe og er klar til at modtage opkald, chats og mails alle hverdage. Lever vores produkter ikke op til forventningerne, tilbyder vi altid 14 dages returret og 7 års garanti for fabriksfejl.

Sammensæt selv dine lyddæmpende plader

Akustikplader kan simpelt og effektivt forbedre akustikken i et rum. Alle arbejdspladser er forskellige, så vi har fokusereret vores sortiment mod et udvalg af tidløse designs, så du altid har mulighed for at finde produkter, der matcher stilen på din arbejdsplads.

Når du skal vælge akustikplader fra vores sortiment, kan du derfor i højere grad tage udgangspunkt i, hvilket formål de skal tjene. Skal de f.eks. kunne hænge i loftet? Vores akustikplader til loft er oplagte til rum med meget rumklang og optager ikke plads fra væggen, så der stadig er plads til billeder, glastavler, whiteboards eller lignende.

Udover de diskrete loftmodeller tilbyder vi også akustikplader, der hænger ned fra loftet, som giver bedre lyd og samtidig kan indgå som en større del af indretningen. Brug dem f.eks. over en trappeopgang, som rumdeler eller noget helt tredje. Vælg mellem akustikplader i forskellige former: den traditionelle firkantede, cirkler, trekanter eller endda som puslebrik. Kun fantasien sætter grænser, og du kan kombinere helt som du har lyst til. På den måde kan du skabe den indretning, som du synes passer bedst til rummet og dine øvrige kontormøbler.

Giv kontoret liv med farverige akustikplader

Udover de mange modeller og former for akustikplader, har du ved mange modeller også mulighed for at vælge mellem en bred pallette af farver. Brug f.eks. akustikpladerne som dekorative elementer og skab mønstre med forskellige farver og former. Ved at kombinere akustikplader i forskellige farver, kan du skabe spændende mønstre, som tilfører ekstra stemning til rummet.

Passer den resterende indretning mere til diskrete klassiske farver som sort, grå og hvid, fås mange af vores akustikplader også i disse farver.  

Akustikplader med flere funktioner

Der er mange muligheder, når det kommer til at bruge akustikplader. En nem løsning er akustikplader til væg eller loft, som fylder meget lidt og ikke nødvendigvis bemærkes i rummet. Du kan også vælge akustikplader som har andre funktioner end blot at forbedre akustikken. Dette kan eksempelvis være skærmvægge, som giver mulighed for at skabe mindre rum i rummet, eller bordskærme, som giver mere privatliv og ro ved hver enkelt medarbejders skrivebord.
Mange akustikplader kan desuden også bruges som opslagstavler, hvilket giver endnu en smart funktion. Overvej de forskellige muligheder og vælg netop den type akustikplader, der passer dig bedst.

Altid høj kvalitet til gode priser hos AJ Produkter

Vi går højt op i at kunne levere smarte og holdbare løsninger til dig og din arbejdsplads uden at de sprænger nogen budgetter. Hos os får du de rigtige produkter til de rigtige priser, som nemt kan bestilles her fra vores webshop og leveres til din arbejdsplads. Er du i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også altid gerne med indretningen, med inspiration og hvordan du får det meste ud af produkterne på din arbejdsplads. Mangler du andet til arbejdspladsen udover akustikplader, kan blandt vores mere end 15.000 kvalitetsprodukter finde alt til kontor, lager og industri. Gå på udkig i sortimentet og shop online nemt og hurtigt med levering indenfor få dage.