Akustik malerier og billeder til kontoret

På et kontor kan der meget ofte være dårlig akustik, som gør det svært at koncentrere sig eller tale i telefon med kunder eller kolleger. For at modvirke dårlig akustik på kontoret, kan det derfor være en fordel at anskaffe akustikkunst. Akustikkunst er lyddæmpende plader udsmykket med kunst.
Med akustikmalerier får man altså både en bedre lyd på kontoret og noget pænt at se på. Lydmiljøet på en arbejdsplads har stor betydning for vores koncentration og dermed effektivitet, for kan man ikke koncentrere sig på grund af støj, får man ikke lavet lige så meget, og herudover risikerer man at lave flere fejl.

Lyddæmpende akustikbilleder - Billeder der er lydabsorberende

Akustikkunst er altså billeder, der er lydabsorberende. Lyddæmpende plader har man kendt til i mange år, men først de senere år har man fundet på at udsmykke pladerne, så de ikke blot har en helt konkret og meget målbar funktion men også bidrager med atmosfære og stemning.

Dekorativ akustik til kontor indretningen

På ethvert kontor er det hensigtsmæssigt at have lidt vægudsmykning hængende, dels fordi det bidrager til et behageligt arbejdsmiljø, men også for det tilfælde, at der kommer gæster, da ser det pænt ud med billeder og grønne planter. Med lyddæmpende plader med kunst har man dekorativ akustikforbedring til kontoret og slår altså to fluer med ét smæk.

Smarte og effektive akustik kunst løsninger

Der findes mange smarte og effektive akustikløsninger, men kunst med former og farver er alt andet lige det rareste at se på, og med denne smarte opfindelse får man altså både noget pænt at se på men også effektiv lyddæmning af kontoret.
Særligt i storrumskontorer kan man blive træt i hovedet af den megen støj fra kolleger og computere, og da kan det altså være værd at overveje akustikkunst.

Akustik billeder og malerier lavet i lydabsorberende materiale

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af flotte akustikbilleder fremstillet i lydabsorberende materiale, som effektivt dæmper lyden på kontoret og giver et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne. Se vores store sortiment af lyddæmpende kunst til kontoret her på siden og bestil med få klik jeres nye akustikplader allerede i dag.
Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores akustikkunst eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe.