Bordskærme

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb bordskærme til kontoret

Når du køber bordskærme, er det en investering i arbejdsmiljøet og produktiviteten på din arbejdsplads. Vores bordskærme er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik for at skabe en optimal arbejdsoplevelse.

Bordskærmene kan monteres på alle skriveborde, uanset mærke, så find blot den størrelse skærm, der passer til dit skrivebord. Vores bordskærme kommer nemlig i forskellige størrelser og farver for at imødekomme forskellige behov. Dette gør det let at få dem til at indgå i eksisterende indretning. Mangler du også et nyt skrivebord, kan vi også tilbyde et stort udvalg af disse. Se f.eks. vores hæve sænkeborde, som sikrer god arbejdsstilling og ergonomi.

I AJ Produkter er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, og vores bordskærme er ingen undtagelse. Med vores ekspertviden inden for indretning af arbejdspladsen kan vi hjælpe dig med finde de produkter, der opfylder dine behov.

Få et bedre lydmiljø med bordskærme

Forbedr arbejdsmiljøet og øg produktiviteten med vores bordskærme, der er designet til at skabe et bedre lydmiljø på din arbejdsplads. Med et lavere støjniveau kan det have positive effekter på trivsel og effektivitet.

Vores bordskærme absorberer effektivt lyd og kan være med til at reducere omgivende støj, så du kan få en mere rolig arbejdszone. Denne funktion er særlig værdifuld i åbne kontorlandskaber, hvor lydniveauet oftere kan være en udfordring.

Er der brug for endnu mere lyddæmpning i dit kontormiljø, kan vi også anbefale at tage et kig på vores skærmvægge. De er større end bordskærmene og kan opstilles som afskærmning mellem områder.

Bordskærme i høj kvalitet og tidløse designs

Vores udvalg af bordskærme kombinerer høj kvalitet med tidløse designs og passer derfor godt ind på langt de fleste arbejdspladser. Skærmene er vores eget design og fremstillet med fokus på holdbarhed og funktionalitet, så de kan holde til mange års brug.  

Med skærmenes tidløse designs passer de ind i forskellige indretningsstile og arbejdsmiljøer. Uanset om du foretrækker moderne minimalisme, klassisk elegance eller noget derimellem, kan vores bordskærme komplimentere indretningen.

Bordskærmene er derfor en yderst holdbar løsning til dig, der ønsker lyddæmpning på arbejdspladsen. Og med det rette tilbehør har du også mulighed for at udnytte skærmene endnu mere. Tilkøb f.eks. hylder og kroge for praktisk opbevaring eller en tavle med plads til personlige billeder e.l.

Lad AJ Produkter stå for indretningen af din arbejdsplads

Find og bestil nemt alt til indretningen på din arbejdsplads her på hjemmesiden. Vores omfattende udvalg af kontormøbler, lagerudstyr, tilbehør og meget andet giver dig mulighed for, på enkel vis, at købe, det du mangler, for en funktionel arbejdsplads. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og god service.

I AJ Produkter kan vi hjælpe alle virksomheder, uagtet størrelse. Vores erfarne kundeserviceafdeling kan rådgive og vejlede dig omkring produkter og indretning. Desuden tilbyder vi hjælp til skræddersyede indretningsløsninger. Kontakt os for at høre mere.