Skriveborde

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Derfor bør du købe et skrivebord hos os

Hos AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af inventar og møbler til alle former for arbejdspladser. Du behøver derfor kun at handle ét sted, når du skal finde nyt til arbejdspladsen. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten. Vores tidløse skriveborde fås i mange størrelser, former og farver, så det bliver så nemt som muligt at matche med eksisterende indretning. Kontakt os for vejledning eller find diverse informationer her på hjemmesiden. Når du handler hos os, medfølger altid 14 dages fuld returret og 7 års garanti.

Vælg det rette skrivebord

Et af de helt store spørgsmål, vi stiller, når vi skal vælge skrivebord er – hvor højt skal det være? Den perfekte højde varierer nemlig fra person til person. Så når du er på udkig efter et skrivebord med fast højde, er det vigtig at tjekke op på, om højden nu passer til dig. De fleste af vores borde med fast højde kan justeres en smule under benene. Når du sidder ved bordet, så skal dine arme kunne hvile i en 90 graders position, mens dine ben støttes jævnt af gulvet. Har du i forvejen et bord, kan du forsøge at måle ud fra det. Måske passer det perfekt i højden? Ellers kan du prøve at regne frem til, hvilken højde dit nye skrivebord cirka skal have.

Skrivebord med fast højde vs. justerbar højde

Et bord med fast højde er en prisvenlig løsning til dig, der enten ikke har meget tid ved skrivebordet eller ikke har lyst til at arbejde stående. Bruger du til gengæld mange timer dagligt ved dit skrivebord, kan det være, at du skal kigge efter et hæve sænkebord i stedet. Så har du mulighed for at veksle mellem siddende og stående arbejde. Det kan ikke alene være rart men også godt for din sundhed. Beslutter du dig for et bord med fast højde, kan en aktiv stol som en balancestol eller balancebold også have en positiv effekt på kroppens ve og vel. De holder nemlig kroppen i gang ved at aktivere og styrke musklerne, mens du sidder.

Skrivebord med skuffer

Mangler du indimellem plads på dit skrivebord? Så er skuffer under bordet eller ved siden af en oplaget tilføjelse. På den måde har du altid dine papirer, skriveredskaber o.l. ved hånden – uden at de fylder op på bordet. Ingen af vores skriveborde har skuffeelementer fastmonteret under sig, men du har derimod selv mulighed for at vælge et eller flere moduler til dit bord. Er du interesseret i en samlet løsning? Så kan vi anbefale en af vores møbelpakker, hvor du får det hele samlet. I AJ Produkter har vi et utal af forskellige designløsninger og muligheder for sammensætninger, så det er blot at klikke rundt, og se hvad, der passer din indretning bedst.

Har du brug for hjælp til valg af skrivebord?

Ønsker du rådgivning til, hvordan du indretter arbejdspladsen eller hjemmekontoret bedst? Så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre enten gennem vores online chat, mail eller telefon. Her sidder vi alle hverdage klar til at hjælpe dig på vej. Find også tips og vejledning til valg af skriveborde i vores store blogunivers og bestil nemt direkte her fra webshoppen.