Skrivebord

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Derfor bør du købe et skrivebord hos os

Hos AJ Produkter har vi fokus på ergonomi, funktionalitet og kvalitet – til konkurrencedygtige priser. Vi gør en dyd ud af at hjælpe både store og små virksomheder, der ønsker skriveborde i høj kvalitet og klassisk design. Vi lover hurtig levering, montering og kompetent vejledning. Vi tilbyder derudover 14 dages fuld returret og 7 års garanti på alle vores produkter.

Køb et skrivebord, der passer til dig

Højden på dit skrivebord kommer helt an på dig. Når du vælger et skrivebord med en fast højde, skal du være opmærksom på, at du får indstillet det efter din egen højde. De fleste af vores borde med fast højde kan justeres en smule under benene. Når du sidder ved bordet, så skal dine arme kunne hvile i en 90 graders position, mens dine ben støttes jævnt af gulvet. Har du i forvejen et bord, kan du prøve at måle ud fra det. Måske passer det perfekt i højden? Ellers kan du prøve at regne frem til, hvilken højde dit nye skrivebord cirka skal have.

Skrivebord med fast højde vs. justerbar højde

Et bord med fast højde er en prisvenlig løsning til dig, der enten ikke har meget tid ved skrivebordet eller ikke har lyst til at arbejde stående. Bruger du til gengæld mange timer dagligt ved dit skrivebord, kan det være du skal kigge efter et hæve sænkebord i stedet. Så har du mulighed for at veksle mellem siddende og stående arbejde. Det kan ikke alene være rart men også være supergodt for din sundhed. Beslutter du dig for et bord med fast højde, kan en aktiv stol som en balancestol eller balancebold også være enormt gavnlige for din krop. De holder kroppen i gang ved at aktivere og styrke musklerne, mens du sidder. Langt de fleste af vores skriveborde er skabt med et stålstel og en bordplade i laminat. På den måde får du et bord, som er slidstærkt og kan holde til meget – i mange år frem. Er du på jagt efter et skrivebord i træ, er flere af bordpladerne farvet i træfarver som eg og bøg. Det giver et naturligt og roligt udtryk, samtidig med at du får robustheden fra laminatet. Udover farverne eg og birk, kan skrivebordene også fås i hvid og sort. Et hvidt skrivebord er ideelt, hvis resten af indretningen er holdt i lyse nuancer. Mens det sorte skrivebord er mere markant – især i kombination med et sort stel.

Skrivebord med skuffer

Mangler du indimellem plads på dit skrivebord? Så er skuffer under bordet eller ved siden af oplagt. På den måde har du altid dine papirer, skriveredskaber o.l. ved hånden – uden at de fylder op på bordet. Ingen af vores skriveborde har skuffeelementer fastmonteret under sig, men du har derimod selv mulighed for at vælge en eller flere kassetter til dit kontorbord. Du kan også gå med en møbelpakke, hvor du køber bord og skuffer som en samlet løsning – med hjul under skuffemodulet, så kan du nemt adskille de to, hvis du alligevel ikke ønsker skuffer under bordet men ved siden af eller noget i den dur. Køber du skrivebord hos os, leverer og monterer vi dine nye møbler.

Har du brug for hjælp til valg af skrivebord?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du indretter arbejdspladsen eller hjemmekontoret bedst? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper med indretningen ud fra dine behov, og fører dig trygt igennem beslutningsprocessen.