Skriveborde med fast højde

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Hvilken type skrivebord skal du vælge?

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer skriveborde og der er derfor rig mulighed for, at du kan finde den model, som du er på udkig efter. Vi har forskellige modeller med forskellige funktioner, alt efter dine ønsker og behov. Her på siden finder du de helt klassiske og traditionelle skriveborde, som ikke er hæve sænkeborde. Læs herunder, hvad du skal overveje før du vælger denne type skrivebord til dit hjemmekontor eller til arbejdspladsen.

Overvej hvor mange timer du skal sidde ved skrivebordet

Noget af det første du bør overveje, er hvor mange timer du normalt sidder ved skrivebordet. Sidder du eksempelvis på et kontor fra kl. 8-16, så vil det være bedst for dig at vælge et hæve sænkebord. Skal du derimod kun lave kontorarbejde i få timer om dagen, så er der ingen grund til at investere i et dyrere bord med hæve sænkefunktion.

Beslut dig for om du ønsker et meget ergonomisk skrivebord

Du kan sagtens sidde ergonomisk korrekt ved et almindeligt skrivebord. Det mest ergonomiske skrivebord, vil dog altid være et der kan ændres i højden. Dette fordi kroppen har godt af at stå op i løbet af arbejdsdagen, for at holde gang i kredsløb, muskler og led. At indføre aktivitet i arbejdsdagen, er godt for blodomløbet og forebygger livsstilssygdomme. Udover at stå op ved bordet, kan du dog også vælge møbler til aktiv siddestilling, eksempelvis kontorcykler og siddebolde. Disse kan du nemt tilføje til dit almindelige stationære skrivebord.

Tag hensyn til hvor mange der skal bruge samme skrivebord

Er I flere ansatte der på skift skal bruge det samme skrivebord, så kan det være rart at det kan indstilles i højden. Drejer det sig kun om korte perioder for hver medarbejder, så kan et helt almindeligt skrivebord dog godt gøre det. Du skal blot sørge for at der er en tilhørende kontorstol der kan indstilles, så hver enkelt medarbejder kan sidde behageligt og ergonomisk korrekt.

Forskellige typer skriveborde

Vores skriveborde kommer i forskellige størrelser og udformninger. Hvilket du skal vælge, afhænger af flere faktorer – eksempelvis hvor meget plads du har, samt hvor meget arbejdsplads du behøver på skrivebordet. Læs mere om de forskellige populære typer skriveborde herunder og tag stilling til, hvilket skrivebord der er bedst egnet til dig.