Skriveborde med fast højde

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Vælg et skrivebord, der passer til dig

Højden på dit skrivebord kommer helt an på dig. Når du vælger et skrivebord med en fast højde, skal du være opmærksom på, at du får indstillet det efter din egen højde. De fleste af vores borde med fast højde kan justeres en smule under benene. Det skal nemlig gerne være sådan, at når du sidder ved bordet, så kan dine arme hvile i en 90 graders position mens dine ben støttes jævnt af gulvet. Har du i forvejen et bord, kan du prøve at måle ud fra det. Måske passer det perfekt i højden? Ellers kan du prøve at regne frem til, hvilken højde dit nye skrivebord cirka skal have

Skriveborde i træfarver

Langt de fleste af vores skriveborde er skabt med et stålstel og en bordplade i laminat. På den måde får du et bord som er slidstærkt og kan holde til meget – i mange år. Vil du gerne have et skrivebord i træ, er flere af bordpladerne farvet i træfarver som eg og bøg. Det giver et naturligt og roligt udtryk, samtidig med at du får robustheden fra laminatet. Udover farverne eg og birk, kan skrivebordene også fås i hvid og sort. Et hvidt skrivebord er ideelt, hvis resten af indretningen er holdt i lyse nuancer. Mens det sorte skrivebord er mere markant – især i kombination med et sort stel.

Skrivebord med skuffer

Mangler du indimellem plads på dit skrivebord? Hvis du kan nikke genkendende til det, så kan der heldigvis gøres noget ved det. Og skuffer under bordet eller ved siden af det er oplagt. Så har du altid dine papirer, skriveredskaber o.l. ved hånden – uden at de fylder op på bordet. Ingen af vores skriveborde har skuffer fastmonteret under sig, men du har derimod selv mulighed for at vælge en eller flere kassetter til dit kontorbord. Du kan også gå med en møbelpakke, hvor du køber bord og skuffer som en samlet løsning – med hjul under skuffemodulet, så kan du nemt adskille de to, hvis du alligevel ikke ønsker skuffer under bordet men ved siden af eller noget i den dur.

Skrivebord med fast højde vs. justerbar højde

Her på siden er alle vores skriveborde med fast højde samlet. Et bord med fast højde er en prisvenlig løsning til dig, der enten ikke har meget tid ved skrivebordet eller ikke har lyst til at arbejde stående. Bruger du til gengæld mange timer dagligt ved dit skrivebord, kan det være du skal kigge efter et hæve sænkebord i stedet. Så har du mulighed for at veksle mellem siddende og stående arbejde. Det kan ikke alene være rart men også være supergodt for din sundhed. Beslutter du dig for et bord med fast højde, kan en aktiv stol som en balancetaburet eller -bold også være enormt gavnlige for din krop. De holder kroppen i gang ved at aktivere og styrke musklerne, mens du sidder.

Forskellige typer skriveborde

Vores skriveborde kommer i forskellige størrelser og udformninger. Hvilket du skal vælge, afhænger af flere faktorer – eksempelvis hvor meget plads du har, samt hvor meget arbejdsplads du behøver på skrivebordet. Læs mere om de forskellige populære typer skriveborde herunder og tag stilling til, hvilket skrivebord der er bedst egnet til dig.