Hjørneskriveborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb hjørneskriveborde til kontoret

Er du på udkig efter et hjørneskrivebord til din arbejdsplads – så er du kommet til det rette sted. I AJ Produkter forhandler vi forskellige skriveborde, som egner sig perfekt til kontorets hjørner. Bordene egner sig selvfølgelig også til at stå ude i rummet – og er oplagte til dig, der har brug for meget bordplads.

Bordene er skabt i høj kvalitet og med god ergonomi for øje. Med dem får du robusthed, let vedligeholdelse og stor fleksibilitet. Deres design er enkelt og tidløst, så du har gode muligheder for at sammensætte dem med resterende indretning på kontoret.

Find hele vores store udvalg af kontormøbler her i webshoppen og bestil nemt med levering direkte til din arbejdsplads.

Udnyt pladsen med hjørneskriveborde

Som navnet antyder er hjørneskriveborde perfekte i rummets hjørner. Et hjørneskrivebord giver maksimal pladsudnyttelse med dets smarte vinkelform. Bordene fås både i med en venstrevendt og højrevendt bordplade, så vinklen kan passe til dit hjørne.

Udover at optimere indretningen i rummet, giver et hjørneskrivebord dig utrolig meget arbejds- og opbevaringsplads. Hav f.eks. opbevaringsbokse eller andet skrivebordstilbehør på den ene del af bordet og brug resten af pladsen til reel arbejdsplads.

Hjørneskriveborde i l-form til kontor og hjemmekontor

Et hjørneskrivebord minder i høj grad om bogstavet L i deres udformning. Med dets vinkelform og en lidt længere bordplade i den ene side skal der ikke meget fantasi til at se bordet som et stort L. Enkelte modeller har lidt længere bordplade mens andre lidt mindre, som du kan overveje alt efter, hvor meget arbejdsflade, du har brug for.

Med l-formen kommer en robusthed, som giver god stabilitet – uanset hvor du ved bordet, du sidder.

Vælg mellem grå, sort, hvid, samt eg og birk til din bordplade og skab lige præcis det look, du ønsker på kontoret. Med de tidløse farver bliver det nemt at kombinere med andre kontormøbler som skabe og reoler. Alle pladerne er i laminat og derfor utrolig nemme at vedligeholde og rengøre.

Vælg mellem hjørneskriveborde med eller uden frontplade

Vores traditionelle hjørneskriveborde kommer overordnet set i to modeller – én med frontplade og en uden. Skal dit skrivebord stå ude midt i rummet, kan det være en idé at vælge modellen med frontplade. Bag denne kan du have skuffeelementer og anden opbevaring stående, uden at det vil fremstå rodet. Skal bordet stå op ad en væg, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med en frontplade, da væggen vil sørge for afskærmning.

Begge variationer er designet med kun tre ben – bagtil og i siderne – så der ikke er nogen ben i vejen for at sidde hvor som helst ved bordet foran. Det giver gode arbejdsforhold og sikrer, at du har mulighed for at sidde på en god, ergonomisk måde. Vil du også gerne have mulighed for at stå op og arbejde, kan vi også tilbyde flere hæve sænkeborde til hjørner.

Og skal din kontorplads for alvor spille? Så kan det også være en idé at overveje den stol, du sidder på. Passer den til dig? Giver den dig de bedste arbejdsbetingelser? Netop ved et hjørneskrivebord ville det give rigtig god mening at have en kontorstol med hjul, så du uden besvær kan trille frem og tilbage langs den store bordplade.

Find inventar og designs til alle arbejdspladser hos AJ Produkter

Mangler du andet til kontoret end et skrivebord, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det her i AJ Produkter. Vi fører nemlig alle former for inventar og møbler til arbejdspladser – og ikke kun kontoret. Find f.eks. lagerreoler til krævende opbevaring, praktiske møbler til kantinen eller noget helt tredje.

Gå på udkig blandt mere end 15.000 kvalitetsprodukter her i webshoppen. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, så du kan være garanteret værdi for pengene. Bestil nemt og spar tid med vores online betalingsservice og med mulighed for faktura for virksomheder.

 

Godt at vide, inden du vælger dit hjørneskrivebord

AJ Produkter tilbyder et bredt udvalg af hjørneskriveborde i høj kvalitet til kontoret

Hjørneskriveborde er med til at udnytte pladsen i rummet maksimalt og giver masser af arbejds- og opbevaringsplads

Med deres L-form er bordene ekstra robuste og stabile

Mulighed for at vælge bordene med eller uden frontplade alt efter placering og behov

Hvis du mangler andet inventar til kontoret, har du mulighed for at købe det hele på én gang hos AJ Produkter