Skærmvægge til kontoret

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Stort udvalg af skærmvægge og skillevægge

Der er rigtig mange muligheder, når du vælger skærmvægge som en del af indretningen på kontoret. Du kan både bruge dem som skillevægge, til lydabsorbering og til at skabe mere privatliv for den enkelte på arbejdspladsen. Vores skærmvægge er designet til at udnytte pladsen på en innovativ måde og giver dig uanede muligheder, når det kommer til indretning af kontoret. Her på siden finder du et stort udvalg af skærmvægge, skillevægge og bordskærme, i et væld af designs og farver. Læs mere om hvordan du kan bruge dem og find frem til den type skærmvæg, der passer til dine ønsker og behov.

En skærmvæg kan forbedre arbejdsmiljøet

En skærmvæg kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet på kontoret på flere måder. Du kan blandt andet bruge den til at skabe bedre koncentration, ved at give dine medarbejdere et afskærmet personligt arbejdsområde. Ved at adskille hæve sænkeskrivebordene med vores fleksible skrivebordsskærme, vil hver enkelt medarbejder blive mindre distraheret af kollegaerne omkring dem. Det er med til at gøre dine medarbejdere fokuserede og effektive. Skærmene vil samtidig beskytte mod indkig i et åbent kontorlandskab. Desuden kan skærmvægge reducere lydforstyrrelser, så du undgår negative gener for arbejdsmiljøet.

Bordskærme med opbevaring til skrivebordet

Skrivebordsskærme skaber private arbejdsområder, men er også mere subtile end gulvstående skærmvægge, som en funktion i rummet uden at reducere screeningseffekten. Desuden giver nogle af vores løsninger mulighed for at tilføje hylder i forskellige størrelser, som kan bruges til at skabe en pladsbesparende opbevaringsløsning til de vigtige ting, der skal opbevares i nærheden. AJ Produkter sælger også en række tilbehør sammen med dette produkt, såsom skrivebordsbeslag og andet.

Skærmvægge til lydabsorbering

Flere af vores skærmvægge er temmelig kompakte, og reducerer meget effektivt det samlede støjniveau, da de er SP-certificeret til lydabsorption. Dette giver medarbejderne mulighed for at fokusere på deres opgaver uden distraktioner. Vores gulvskærme er lavet med en massiv træramme og specielt udviklet lydabsorberende polyesterfyldning, lavet af genanvendeligt materiale. Trærammen er polstret i slidstærkt stof. På den måde er skærmvæggene både holdbare og effektive til lydabsorbering.

Brug skærmvægge som skillevægge på kontoret

Med skærmvægge på kontoret kan du lave et rum i et eksisterende rum. Fordi skærmvæggene absorberer lyd, vil det være muligt at skabe ugenerede områder, med plads til koncentration. Du kan bruge forskellige typer beslag, der gør det lettere at sammenkoble gulvskærme i forskellige vinkler og kombinationer for eksempelvis at opbygge en længere skærmvæg. Vores gulvskærme findes også i forskellige farver, så du kan vælge den farve, der matcher dine kontormøbler og afspejler din kontorkultur. Du kan også vælge fødder til dine skærme i forskellige farver. Med en række forskellige typer, fra justerbare T-formede fødder, til U-formede fødder og fødder med hjul, kan du bygge rum i det eksisterende rum, som opfylder dine behov.