Skærmvægge

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Skærmvægge og skillevægge til kontoret

Der findes flere muligheder, hvis du gerne vil have en skærmvæg eller skillevæg til kontoret. Langt de fleste har lydabsorberende egenskaber, mens andres primære formål er at opdele rummet og skærme af for at give mere privatliv. De skærmvægge du finder i vores sortiment, er designet til at kunne bruges i mange formationer og kan nemt rykkes rundt efter behov. Og har du brug for ekstra fleksibilitet, kan benene erstattes med hjul, så du endnu mere smidigt kan skabe gode lydforhold på arbejdspladsen.

En skærmvæg kan forbedre arbejdsmiljøet

Skærmvægges fornemmeste opgave er at absorbere forstyrrende lyd, så du kan koncentrere dig bedre omkring dine opgaver. At de så ovenikøbet kan fungere som skillevægge, der kan danne et afskærmet, personligt arbejdsområde, vil for mange være en bonus. Når man ikke behøver at forholde sig til det, der foregår rundt om en, giver det mere energi og overskud til at arbejde effektivt. Det kan især være væsentligt i større kontorlandskaber med mange mennesker. Men uanset hvor stort eller småt dit kontor er, kan en skærmvæg gøre en stor forskel for din trivsel på arbejdet. For flere af vores skærmvægge er temmelig kompakte, og reducerer effektivt det samlede støjniveau. Derfor har de også opnået en A-klassificering inden for lydabsorbering – den bedste inden for støjreduktion og din garanti for en god skærmvæg.

Med skærmvægge på hjul får du max fleksibilitet

Vælger du, at din skærmvæg skal have hjul i stedet for faste ben, kan du nemt flytte væggen rundt i rummet eller mellem flere rum. Det kan være, at I ikke har faste kontorpladser, eller at I skiftevis arbejder på kontoret og hjemme – og derfor ikke har brug for skærmvægge ved hver eneste plads. Så er en skærmvæg på hjul et praktisk og økonomisk valg. Derudover kan de også bare sammensættes, hvis I skal sidde og samarbejde men ikke vil forstyrre andre i lokalet.

Brug foldeskærme som skillevægge, der deler rummet

Har du brug for en mobil foldeskærm for eksempel i forbindelse med udstillinger, informationer eller måske en workshop, er vores model Miranda et godt sted at kigge hen. Det er en let foldevæg med sider beklædt i tekstil, hvori der kan sættes nåle fast. Tavlen har ikke helt de samme lydabsorberende egenskaber som vores resterende sortiment, men er mere tiltænkt til aktiv brug i arbejdet. Modellen fås i to størrelser – enten som en enkelt skærm eller som tre sammenkoblede skærme, som let kan foldes og køres væk.

Brug skærmvægge som skillevægge på kontoret

Med skærmvægge på kontoret kan du lave et rum i et eksisterende rum. Fordi skærmvæggene absorberer lyd, vil det være muligt at skabe ugenerede områder, med plads til koncentration. Du kan bruge forskellige typer beslag, der gør det lettere at sammenkoble gulvskærme i forskellige vinkler og kombinationer for eksempelvis at opbygge en længere skærmvæg. Vores gulvskærme findes også i forskellige farver, så du kan vælge den farve, der matcher dine kontormøbler og afspejler din kontorkultur. Du kan også vælge fødder til dine skærme i forskellige farver. Med en række forskellige typer, fra justerbare T-formede fødder, til U-formede fødder og fødder med hjul, kan du bygge rum i det eksisterende rum, som opfylder dine behov.