Skærmvægge

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb skærmvægge til kontoret hos AJ Produkter

I AJ Produkter er vi eksperter i arbejdspladser, og en af vores kerneværdier er, at vores produkter skal skabe bedre trivsel på arbejdspladsen. Det mener vi, at skærmvægge blandt andet kan. De kan nemlig forbedre lydkvaliteten markant og skabe rolige omgivelser i selv de største kontorlandskaber. Og med deres tidløse, nordiske design vil de passe ind de fleste steder. Kontakt os i chatten nederst i højre hjørne, hvis du ønsker vejledning eller bestil nemt til attraktive priser.

Derfor er lyddæmpende skærmvægge en god investering

Er du i tvivl om skærmvægge er nødvendige på dit kontor, så kommer her et par gode grunde til at investere i skærmvægge. Først og fremmest absorberer skærmvægge lyde, så det bliver lettere at koncentrere sig om arbejdet. Vores skærmvægge er meget kompakte, så de effektivt reducerer det samlede støjniveau. De er testede og certificerede, så du er garanteret det bedste inden for støjreduktion, når du køber skærmvægge hos AJ Produkter. Udover at skærme af over for forstyrrende lyde, så fungerer skærmvæggene også ideelt som skillevægge eller rumdelere. Det kan være med til at øge trivslen og energien, når man ikke skal forholde sig til alt omkring sig. Her kan vores bordskærme også være et oplagt alternativ. Til modsætning fra skærmvæggene monteres bordskærmene direkte bordpladen og kan dermed indkredse en arbejdsstation fuldstændigt.

Med skærmvægge på hjul får du max fleksibilitet

Vælger du, at din skærmvæg skal have hjul i stedet for faste ben, kan du nemt flytte væggen rundt i rummet eller mellem flere rum. Det kan være, at I ikke har faste kontorpladser, eller at I skiftevis arbejder på kontoret og hjemme – og derfor ikke har brug for skærmvægge ved hver eneste plads. Så er en skærmvæg på hjul et praktisk og økonomisk valg. Derudover kan de også nemt sammensættes, hvis I skal sidde og samarbejde men ikke vil forstyrre andre i lokalet. Find hjulene til de forskellige skærmvægge sammen med meget andet tilbehør til kontoret. Er du interesseret i en skærmvæg med endnu flere funktioner, så har vi også glastavler på hjul, der både er lydabsorberende, magnetiske og kan skrives på.

Indret med skærmvægge i farver

Selvom skærmvægge købes med et praktisk formål for øje, så behøver de ikke at være et kedeligt element på kontoret. Derfor er der mulighed for at vælge langt de fleste af vores skærmvægge i forskellige farver. Pryd jeres kontor med alt fra diskrete nuancer som sølvgrå og antracit til de mere prangende kobber- og blommefarvede. Indret f.eks. med zoner opdelt i farver eller kombinér farverne for et farverigt udtryk, der giver liv og energi på kontoret.

Stort udvalg til mange behov

Det store udvalg af lyddæmpning og afskærmning til kontoret – heriblandt skærmvægge – afspejler vores store sortiment her i AJ Produkter. Vi er eksperter i arbejdspladser og tilbyder mere end 15.000 kvalitetsprodukter til alt fra kontor til lager og industri. Med egne fabrikker og en stor lagerbeholdning, kan vi garantere vores kunder hurtig levering og montering. Og skulle der være noget galt med produkterne, lover vi altid 14 dages returret og 7 års garanti.