Professionel hjælp til indretning af kontor, skole, lager og industri

Professionel hjælp til indretning af kontor, skole, lager og industri

Har du brug for inspiration, gode råd eller praktisk hjælp til et projekt med indretning af dit kontor, skole eller lager? Uanset hvilken type rum du har behov for at indrette, er der mange beslutninger og aspekter at overveje. Vi kan stille et dedikeret team af eksperter til rådighed, for at hjælpe dig med at se alle mulighederne og tilbyde den optimale løsning til dine behov - helt gratis. Vil du vide mere? Ring til os og fortæl os om dine behov, så er du et skridt tættere på en løsning.

Intet projekt er for stort eller småt
Indretning af arbejdspladsen kan være et stort ansvar. Det er dog meget lettere, hvis du har et team af indretningsarkitekter, projektledere, produkteksperter og installatører til at hjælpe dig. Vi hjælper dig fra planlægningsfasen til du flytter ind - uanset om du har brug for at indrette et enkelt arbejdsområde på dit kontor eller skole, eller du skal indrette et helt lager. Intet projekt er for stort eller småt til, at vi kan hjælpe dig.
Din løsning trin for trin
Vi starter med at besøge din arbejdsplads og foretage en grundig analyse af dine behov, dine ønsker og din situation. Hvor mange skriveborde, skoleborde eller pallereoler passer komfortabelt i rummet? Hvordan kan vi optimere støjniveauet? Og hvordan opnår vi den rigtige atmosfære? Der er altid mange spørgsmål. For at besvare dem giver vi dig en 3D-tegning, der tydeligt viser, hvordan du kan udnytte lokalerne maksimalt.
Vi kan tage os af det hele
Ved indretning af lokaler er det meget almindeligt, at man kun overvejer sine umiddelbare behov. Vi sørger for at inkludere dine mulige fremtidige behov i planerne, så arbejdsområdet løbende kan tilpasses, efterhånden som der opstår nye behov. Desuden tager vi os gerne af hele dit projekt inklusive montering af møbler og inventar i dine lokaler. Der er endnu en vigtig fordel ved, at lade os hjælpe dig: det giver dig mere tid til det vigtigste - dit job!

For mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig, ring til os på:59 400 999

Kontakt vores eksperter direkte

HELLE KJELLAND - Sales Support
Projektafdelingen
Sales Support
HELLE KJELLAND
THEIS JAKOBSEN - Key Account Manager
Projektafdelingen
Key Account Manager
THEIS JAKOBSEN
CHRISTOPH LARSEN - Manager Project Sales
Projektafdelingen
Manager Project Sales
CHRISTOPH LARSEN

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig. Vi vender tilbage til dig inden for 48 timer (hverdage).
Virksomhedstype
Skriv din beskedDokument
Ved at klikke 'send', bekræfter jeg at jeg accepterer AJ Produkters persondatapolitik.

Fordelene ved egen produktion
Vi fremstiller selv en stor del af vores produktsortiment. Vores to europæiske fabrikker producerer alt fra kontormøbler til værktøjsskabe og reoler. For at vores produktsortiment hele tiden følger med tiden og de nyeste tendenser har produktudvikling højeste prioritet. Nye møbler og produkter udvikles konstant i tæt samarbejde mellem vores designafdeling, fabrikkerne og de produktansvarlige. Egen produktion giver mange fordele. Det giver os mulighed for at kontrollere hele processen fra design til det færdige produkt, så vi kan give vores kunder den rigtige kvalitet. Det giver os også fuld kontrol over arbejdet med bæredygtighed, både med hensyn til miljø, sundhed og sikkerhed. Plus, det giver os mulighed for at skræddersy visse produkter til dine specifikke behov.
Lad os forbedre din arbejdsplads
AJ Produkter har med succes forbedret arbejdspladser i mere end 40 år. I dag tilbyder vi mere end 20.000 produkter til kontor, skole, lager og industri - og gennemtænkte indretningsløsninger, der gør det lidt sjovere at gå på arbejde. Vores koncept er det samme i dag som ved starten i 1975: At være en førende totalleverandør af førsteklasses produkter til arbejdspladsen. Derfor giver vi dig tusindvis af produkter til den rigtige pris at vælge imellem og muligheden for at få dem leveret til din dør, når du har brug for dem. Og det er derfor, at hele sortimentet er let tilgængeligt gennem vores inspirerende katalog, vores webshop, der er åben døgnet rundt og/eller et opkald til vores kundeservice. Det skal være let at få et bedre arbejdsmiljø.