AJ Produkter og Marienlyst Strandhotel

Leverandør af møbler til personaleafdeling på luksushotel

Samarbejdet med AJ Produkter styrker personalefaciliteterne på Marienlyst Strandhotel
Marienlyst Strandhotel med Kronborg i baggrunden

En majestætisk perle ved Øresund

Marienlyst Strandhotel hviler majestætisk ud til Øresund ved Kronborg slot i Helsingør som et af Danmarks ældste og mest prominente strandhoteller – et ægte kysthotel med sin helt egen personlighed og en høj grad af eksklusivitet, der kommer til udtryk ned til de mindste detaljer.  
 
Hotellet har en indbydende atmosfære, der kombinerer klassisk elegance med moderne faciliteter og design, og siden 1861 har stedet tiltrukket gæster, som søger ro, skønhed og komfort. Her spiller alt til fingerspidserne – fra den indtagende lounge til de smagfuldt indrettede 227 værelser og suiter. Hele stedet emmer af stilfuldhed.

Udfordringer bag luksus: Organisering og infrastruktur

Det kræver en habil organisering bag kulisserne at drive et luksushotel som Hotel Marienlyst. Her skal være en perfekt balance mellem eksklusive oplevelser for gæsterne og en velfungerende infrastruktur bag kulisserne. Her har det ikoniske strandhotel valgt at bruge AJ Produkter som en af deres leverandører, fortæller Ayhan Güner, der er Facility Manager på strandhotellet.  
 
“Vi har nogle bestemte behov, der skal dækkes, og AJ Produkter var de eneste, der kunne levere præcis det, vi ønskede.” 
 
AJ Produkter har blandt andet leveret borde og stole til personalekantinen, reoler til de forskellige depotrum samt rulleborde, som stuepigerne bruger til opsamling af sengetøj. Det er funktionelle møbler, der skal leve op til en professionel standard for at sikre en effektiv og gnidningsfri drift, og Ayhan Güner er glad for samarbejdet med AJ Produkter, som han jævnligt bruger, når behovet for nye møbler og inventar opstår.
En kvinde ligger i en seng på Marienlyst Strandhotel
Restaurant på Marienlyst Strandhotel
Bedst mulige rammer for personalet

Han beskriver leverancerne fra AJ Produkter som en "plug n play"-løsning. De bliver leveret gnidningsfrit til tiden og uden besvær, og det er en af de vigtigste grunde til samarbejdet. 
 
“Vi oplever, at alt bliver leveret efter aftale, priserne er rimelige, og så møder man altid et højt serviceniveau. Så jeg er godt tilfreds,” siger Ayhan Güner, der i fremtiden vil fortsætte det gode samarbejde med AJ Produkter. 
 
“Vi laver ikke omfangsrige bestillinger, hvor vi udskifter alt inventar. Vi foretager derimod hele tiden tilføjelser med forskellige møbler og andet udstyr, når behovet opstår,” siger Ayhan Güner, der sørger for, at personalet på Marienlyst Strandhotel altid har de bedste rammer for at skabe uforglemmelige oplevelser for hotellets gæster.
Marienlyst Strandhotel i solnedgangen

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik