Detaljerne skaber helheden hos Beslag Design

Detaljerne skaber helheden hos Beslag Design

At design og kvalitet er hjørnestenene i Beslag Designs forretning, er tydeligt overalt i deres nye kontor og lager i Båstad. Bygningen, der er tegnet af arkitekt Kay Linghoff, kombinerer spændende detaljer til en harmonisk helhed - herunder en indretningsløsning fra os hos AJ Produkter, der opfylder virksomhedens ønsker til farve, form og funktion.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Møblerne er stilfulde, praktiske og af høj kvalitet, og det gør en stor forskel for vores velvære.
Hans Bergström, Beslag Design
To personer sidder ved et skrivebord fyldt med papirer.
Gang med kontorer med New Yorker vægge.  I forgrunden ses skraldespande til affaldssortering
En lys trappeopgang set oppefra
Skab med skydedøre
Skab med skydedøre QBUS
Kvinde ved skrivebord
Konferencestol

Kontor- og konferencemøbler

Kontorlokalerne blev udstyret med højdejusterbare hjørneskriveborde med ekstra arbejdsplads, kontorstole og opbevaringsskabe, hvor mapper og dokumenter er gemt bag skydedøre for at give et stilrent udtryk.  
 
Vi leverede også borde og stole til mødelokalerne. I det største mødelokale, der ofte bruges som kursuslokale, blev der valgt en løsning med 12 mindre konferenceborde, der kan spredes ud til en klassisk foredragssession eller sættes sammen til en stor formation. Fleksibel og meget anvendelig.
lagermiljø med skriveborde, mennesker og pakkeborde.
Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik
Byggvarubedömmningen

Svanemærket

Möbelfakta

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...