Detaljerne skaber helheden hos Beslag Design

Detaljerne skaber helheden hos Beslag Design

At design og kvalitet er hjørnestenene i Beslag Designs forretning, er tydeligt overalt i deres nye kontor og lager i Båstad. Bygningen, der er tegnet af arkitekt Kay Linghoff, kombinerer spændende detaljer til en harmonisk helhed - herunder en indretningsløsning fra os hos AJ Produkter, der opfylder virksomhedens ønsker til farve, form og funktion.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Møblerne er stilfulde, praktiske og af høj kvalitet, og det gør en stor forskel for vores velvære.
Hans Bergström, Beslag Design

En virksomhed med gode fremtidsudsigter

Brødrene Björn og Hans Bergström har foretaget en fantastisk rejse med Beslag Design, siden de overtog virksomheden fra deres far i 1982. I løbet af de år, hvor de har stået i spidsen for virksomheden, har de udviklet den til en førende leverandør af beslag og interiørprodukter med deres medarbejderes hjælp og ekspertise.  
 
Sortimentet består af små ting, der gør en stor forskel: greb, beslag, opbevaring og belysning til både hjemmet og offentlige miljøer. Kunderne er hovedsageligt i Norden, men interessen fra kontinentet vokser støt og roligt. Og via Beslag online er der nu ingen grænser for, hvor langt de kan nå.

To personer sidder ved et skrivebord fyldt med papirer.

Fokus på design og kvalitet

For at kunne fortsætte deres fremgang besluttede de at investere i større lokaler. Og tro mod deres forretningsidé om "detaljer, der skaber helheden", satte de sig ambitiøse mål for den nye bygning. 
- Design og kvalitet er vigtigt for os, siger Hans Bergström. Og det gælder alt fra vores produkter og den måde, vi præsenterer os selv på, til bygningens arkitektur og de møbler, vi arbejder ved.  

Gang med kontorer med New Yorker vægge.  I forgrunden ses skraldespande til affaldssortering
En lys trappeopgang set oppefra

En gennemgående farveskala

Med hjælp fra arkitekt Kay Linghoff har de skabt en ejendom, hvor alt hænger sammen, både ude og inde. Det sort-hvid-grå farveskema er overalt: på facaden, vægge og gulve, i den spektakulære trappeopgang med elevatortårn og ovenlysvindue, på glaspartier og glasdøre - samt møbler og andet inventar. Udtrykket er stilfuldt, roligt og yderst behageligt.

Skab med skydedøre
Skab med skydedøre QBUS
Kvinde ved skrivebord

Høje krav til os som leverandør

Valget af møbler var underlagt specifikke krav, både med hensyn til farveskala, kvalitet og leveringssikkerhed.  
- "Det var vores arkitekt, der anbefalede AJ Produkter," siger Hans. Og det fungerede rigtig godt. De tog sig af alt fra produktforslag og bestilling til punktlig levering og installation på stedet.  
 
Helena Thelander, Project Sales Manager hos AJ Produkter med speciale i kontorer, stod i spidsen for processen med at sammensætte og levere en indretningsløsning baseret på de høje standarder, der var fastsat.  
- "En sjov udfordring, hvor vi også tilbød specielle løsninger for at imødekomme ønskerne. Med et godt resultat." 

Konferencestol

Kontor- og konferencemøbler

Kontorlokalerne blev udstyret med højdejusterbare hjørneskriveborde med ekstra arbejdsplads, kontorstole og opbevaringsskabe, hvor mapper og dokumenter er gemt bag skydedøre for at give et stilrent udtryk.  
 
Vi leverede også borde og stole til mødelokalerne. I det største mødelokale, der ofte bruges som kursuslokale, blev der valgt en løsning med 12 mindre konferenceborde, der kan spredes ud til en klassisk foredragssession eller sættes sammen til en stor formation. Fleksibel og meget anvendelig.
lagermiljø med skriveborde, mennesker og pakkeborde.

Mere effektive processer på lageret

Derudover har vi også forsynet lageret med inventar og udstyr. Udgående leverancer pakkes nu på pakkeborde, der nemt kan justeres i højden, så de passer til de forskellige medarbejderes højde. Der blev også leveret reoler, vogne og andet tilbehør, der gør det lettere at pakke varer. 
 
- "De møbler, vi har i dag, er pæne, praktiske og af høj kvalitet, og det gør en stor forskel. Så vi er meget tilfredse med samarbejdet," slutter Hans Bergström.

Vil du vide, hvad vores indretningseksperter kan gøre for dig? Læs om vores projektafdeling her 

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik
Byggvarubedömmningen

Svanemærket

Möbelfakta

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik